Στη συνοικία Αβέρωφ κλιμάκιο της νέ@ς Λάρισας

Δημοσίευση: 10 Φεβ 2014 20:34 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:20

 

 

Κοινωνοί των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους οι κάτοικοι της συνοικίας Αβέρωφ έγιναν τα στελέχη της «νέ@ς Λάρισας», στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποίησαν στην περιοχή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της παράταξης «Οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στη συνοικία αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα λόγω των υπέρογκων χρεών από τα τέλη τραπεζοκαθισμάτων, τα οποία έχουν εξελιχθεί σε θηλιά λόγω της οικονομικής κρίσης. Όπως ανέφεραν μάλιστα καταστηματάρχες, τα τέλη που αφορούν τα τραπεζοκαθίσματα αποτελούν πάγια δαπάνη για τα καταστήματά τους, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ανταποδοτική σχέση, λόγω της γενικότερης πτώσης του τζίρου.

Τα προβλήματα αυτά εντείνονται ακόμη περισσότερο από το αίσθημα ανασφάλειας που επικρατεί στην περιοχή, λόγω και του ελλειπούς φωτισμού. Κλοπές και φθορές έχουν γίνει συχνό φαινόμενο, το οποίο σχετίζεται σε ένα βαθμό και με τη γενικότερη εικόνα εγκατάλειψης που εμφανίζει η περιοχή. Η πλατεία μιας συνοικίας στερείται του απαραίτητου φωτισμού, οι κακοσυντηρημένοι δρόμοι ταλαιπωρούν σε καθημερινή βάση οδηγούς και κατοίκους, ενώ και η καθαριότητα αποτελεί μείζον θέμα για τους κατοίκους της περιοχής».

Τα στελέχη της “νέ@ς Λάρισας” προσκάλεσαν τους δημότες της συνοικίας να λάβουν ενεργά μέρος στο ανοιχτό ιδρυτικό συνέδριο της Δημοτικής Κίνησης που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας και να συνδιαμορφώσουν, μέσα από τις προτάσεις που θα καταθέσουν, τους αναπτυξιακούς άξονες για τον δήμο Λαρισαίων της επόμενης δεκαετίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass