ΕΝΩ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ

Υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου ο Στ. Χατζηκράχτης

Δημοσίευση: 15 Φεβ 2014 1:45 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:28
 
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
Με ένα από τα πλέον καταξιωμένα στελέχη της τοπικής κοινωνίας, με αγώνες μέσα από το ΚΚΕ και την Τοπική Αυτοδιοίκηση την οποία υπηρέτησε πιστά και συνεχίζει να υπηρετεί και σήμερα ως δημοτικός σύμβουλος ο καθηγητής κ. Στέλιος Χατζηκράχτης είναι ο υποψήφιος δήμαρχος Τύρναβου τον οποίο και επίσημα θα υποστηρίξει το ΚΚΕ στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου. Η επίσημη ανακοίνωση του κόμματος η οποία θεωρείται δεδομένη αναμένεται να γίνει άμεσα.
Ο κ. Χατζηκράχτης είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία, διετέλεσε επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος στον Δήμο Τύρναβου. Σύμφωνα με συμπολίτες του: πρόκειται για ένα συγκροτημένο άτομο το οποίο γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα των Τυρναβιτών, των Αμπελωνιτών και των κατοίκων των δημοτικών διαμερισμάτων του Δήμου Τύρναβου.
Κατεβαίνει υποψήφιος δήμαρχος πλαισιωμένος από άτομα κοινωνικά και επαγγελματικά καταξιωμένα και σε συνδυασμό με την αγάπη του για τον τόπο.
Οι άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί του και στα αυτοδιοικητικά του Τυρνάβου μιλούν επίσης για ένα πρόσωπο με ακέραιο χαρακτήρα, ήθος και εντιμότητα, τις γνώσεις, την εμπειρία, την διάθεση, την θέληση και τις δυνατότητες του για την τοπική κοινωνία.
Η νέα αυτή εξέλιξη έρχεται να αλλάξει τα μέχρι σήμερα δεδομένα στην τοπική κοινωνία και το σίγουρο είναι θα αλλάξει συσχετισμούς και προτεραιότητες αντιπάλων παρατάξεων αφού είναι γνωστή η διεισδυτικότητα του κ. Στέλιου Χατζηκράχτη και των συνεργατών του στην τοπική κοινωνία.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass