ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ 29ΧΡΟΝΟΥ ΔΙΑΡΡΗΚΤΗ

Συνέχιζε να κλέβει, παρουσία των ενοίκων!

Δημοσίευση: 15 Φεβ 2014 1:51 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:28
 
Εντυπωσιάζει το θράσος 29χρονου διαρρήκτη, που συνέχιζε το έργο της… διάρρηξης, παρότι έγινε αντιληπτός από τους ενοίκους του διαμερίσματος στη Λάρισα, που βρισκόταν στο σπίτι τους εκείνη την ώρα!
Ο 29χρονος υπήκοος Πακιστάν, εισήλθε στην οικία του 43χρονου Λαρισαίου, από ανασφάλιστο παράθυρο του ισογείου και παρότι αντιλήφθηκε ότι οι ιδιοκτήτες βρίσκονται στο σπίτι, κατευθύνθηκε στο σαλόνι απ’ όπου αφαίρεσε μία φορητή συσκευή αναπαραγωγής ήχου (mp-3).
Ο δράστης τράπηκε σε φυγή μόνο όταν διαπίστωσε την παρουσία του 43χρονου που τον καταδίωξε για να σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. «συλληφθεί επ’ αυτοφώρω, στην ισόγεια αποθήκη του διαμερίσματος από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας.
Κατά τη σύλληψή του, αντιστάθηκε, απωθώντας με τα χέρια του έναν από τους αστυνομικούς. Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε το αφαιρεθέν αντικείμενο, το οποίο αποδόθηκε στον 43χρονο. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του δράστη, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι, συνολικού μήκους 29 εκατοστών και μήκος λάμας 16 εκατοστά».
Ο 29χρονος οδηγήθηκε χθες στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την ερχόμενη Δευτέρα θα οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή και παραμένει κρατούμενος. Σε βάρος του «σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας, της αντίστασης και της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass