Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αγιάς

Δημοσίευση: 24 Φεβ 2014 15:55 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:43

 

 (Γραφείο «Ε» στην Αγιά)

 

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αγιάς αύριο Τρίτη, στις 6μμ, στην αίθουσα συνεδριάσεών του στο Πολιτιστικό Κέντρο «Χρυ­σαλλίδα» στην Αγιά, για λήψη αποφάσεων στα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

Έγκριση των τευχών δημοπράτησης της μελέτης 8/2013 του έργου «Έργα πρόληψης δασικών πυρκαγιών στο δημοτικό δάσος Μελιβοίας του Δήμου Αγιάς» του μέτρου 226 δράση 1 του προγράμματος Π.Α.Α. της Ελλάδας 2007 – 2013 (ΚΩΔ. ΟΠΣΑΑ: 175599) με ενσωματωμένες τις προϋποθέσεις (διορθώσεις – συμπληρώσεις) που αναφέρονται στην αριθμ. 134755/3908/09-08-2013 απόφαση του Ειδικού Γραμματέα Δα­σών. Αποδοχή της απόφασης της αριθμ. 21700/14-02-2014 της προϊστα­μένης της Ειδικής Υπηρεσίας Εφαρμογής Προγράμματος «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007 – 2013» περί “Προέγκριση επαναδημοπρά­τησης της πράξης «Άρδευση αναδασμού ΤΚ Ομολίου» του Δήμου Αγιάς του Μέτρου 321 του Προγράμματος «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007 – 2013» (κωδ. Ο.Π.Σ.Α.Α.: 175713)” και καθορισμός του τρόπου δημοπράτησης του εν λόγω έργου.

Παροχή γνωμοδότησης του Δημοτι­κού Συμβουλίου Αγιάς επί της απαγόρευσης βοσκής στο δημοτικό δάσος Στομίου.

Παροχή γνωμοδότησης του Δημοτικού Συμβουλίου Αγιάς για την υποβολή αιτήματος χορήγησης άδειας χρήσης νερού υφιστάμενων δικαιωμάτων δημοτικών πηγών υδροληψίας.

Παραχώρηση κατά κυριό­τητα και χωρίς τίμημα καστανοδασοτεμαχίου στη θέση «Σαλαγγόπετρες» του δημοτικού δάσους της Τοπικής Κοινότητας Ποταμιάς του Δήμου Αγιάς στην Πράτσα Ελένη του Στυλιανού.

Παραχώρηση κατά κυριότητα και χωρίς τίμημα καστανοδασοτεμαχίου στη θέση «Παλιόπυργος – Πε­τριές» του δημοτικού δάσους της Τοπικής Κοινότητας Ποταμιάς του Δή­μου Αγιάς στον Τσιαγκάλη Βασίλειο του Αθανασίου. (Εισηγητής: Δημή­τριος Παπακώστας, αναπληρωτής προϊστάμενος Γραφείου Αγροτικής Ανάπτυξης, Αλιείας και Δασών).

Αποδοχή και κατανομή ποσού 32.140,00€ από υπόλοιπο ΣΑΤΑ 2013. Αποδοχή και κατανομή ποσού 17.760,00€ από Α’ κατανομή ΣΑΤΑ 2014.

Έγκριση εκμίσθωσης καλλιεργήσιμης γης των Τοπικών Κοινοτή­των Μεγαλοβρύσου και Ανατολής του Δήμου Αγιάς.

Ορισμός ορκωτού ελεγκτή – λογιστή και αναπληρωτή αυτού για τον έλεγχο των οικονομι­κών καταστάσεων οικονομικού έτους 2013 του Δήμου Αγιάς.

Έγκριση 2ης τροποποίησης ετήσιου προγράμματος δράσης και 2ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2014. (Εισηγητής: Ιωάννης Σπανός, αναπληρωτής προϊστάμενος Διεύθυνσης Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών).

Έγκριση ή μη της με αριθμό 1/2014 (ΑΔΑ: ΒΙΕ7Ω6Ι-ΞΒ0) από­φασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής με θέμα «Εκδίκαση ένστασης και λήψη τελικής απόφασης – γνωμοδότησης επί της αιτήσεως του Χριστό­φορου Πολύμερου για αλλαγή πεζοδρόμου σε χρήση οδού επί των Ο.Τ.115Α & 115Β πόλεως Αγιάς».

Έγκριση ή μη της με αριθμό 8/2014 (ΑΔΑ: ΒΙΕ7Ω6Ι-66Γ) απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής με θέμα «Γνωμοδότηση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δ. Αγιάς, μετά από αί­τηση, για άρση απαλλοτρίωσης στην ιδιοκτησία της Χουλιάρα Μαρίας, σε τμήμα του Ο.Τ. 164Α κοινόχρηστος χώρος του ρυμοτομικού σχεδίου Κόκκινο Νερό». (Εισηγητής: Βασίλειος Σμυρλής, αντιδήμαρχος).

Έγκριση εκμίσθωσης δημοτικής έκτασης στη θέση «Τζανή» της Τοπικής Κοινότητας Σωτηρίτσας για την εγκατάσταση μιας θέσης λούνα παρκ, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 192 παρ.1 του Ν. 3463/2006. (Εισηγητής: Αντώνιος Μπελιάς, αντιδήμαρχος).

Καθορισμός των κατηγοριών των δικαιούχων για την απευθείας εκποίηση οικοπέδων, στην Τοπική Κοινότητα Μαρμαρίνης, σε άστεγους δημότες. (Εισηγητής: Γεώργιος Συρακούλης, αντιδήμαρχος).

Παροχή γνωμοδότησης για τις προσθήκες ομάδων προσανατολι­σμού, τομέων και ειδικοτήτων στο ΕΠΑΛ Αγιάς για το Σχολικό Έτος 2014 – 2015.

Έγκριση απολογισμού Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Πρω­τοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αγιάς για το οικονομικό έτος 2013.

Έγκριση απολογισμού Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκ­παίδευσης Δήμου Αγιάς για το οικονομικό έτος 2013.

Καθορισμός των χώρων μεταβίβασης του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού, παραλίας σε τρίτους και καθορισμός τιμήματος παραχώρησης.

Πρόσληψη προσω­πικού για αντιμετώπιση εποχιακών και πρόσκαιρων αναγκών δίμηνης χρονικής διάρκειας.

Ανάκληση της με αριθμό 279/2013 (ΑΔΑ: ΒΙΨΠΩ6Ι-ΕΤ2) απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αγιάς και έγκριση σύναψης δημόσιας σύμβασης παροχής υπηρεσιών καθαριότητας σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 61 του Ν. 3979/2011. (Εισηγητής: Βασίλειος Λέτσιος, δημοτικός σύμβουλος).

Απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων επί τμήματος οδού στο Ο.Τ. 287 στον οικισμό του Αγιοκάμπου.

Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Αγιάς στην πρόταση «RURal areas in Europe through the development of social farming ACTivities (RURACT)» του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Europe for Citizens/Action:1, Measure1/1.2.

Έγκριση της μελέτης και των τευχών δημοπράτησης του έργου «Κατασκευή χώρων υγιεινής στην κατασκήνωση της Αγίας Παρασκευής» και καθορισμός του τρόπου δη­μοπράτησης.

Έγκριση της μελέτης και των τευχών δημοπράτησης του έργου «Ανακαίνιση εγκαταστάσεων Δημοτικής Κατασκήνωσης» και κα­θορισμός του τρόπου δημοπράτησης.

Έγκριση της μελέτης και των τευ­χών δημοπράτησης του έργου «Κατασκευή μεταλλικής πεζογέφυρας Δ.Κ. Αγιάς» και καθορισμός του τρόπου δημοπράτησης.

Σύναψη προ­γραμματικής σύμβασης του Δήμου Αγιάς με τον «ΦοΔΣΑ» ΟΤΑ Νομού Λάρισας, με τίτλο «Παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης προμη­θειών του Ενιαίου Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Λάρισας».

Σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Αγιάς με τον «ΦοΔΣΑ» ΟΤΑ Νομού Λάρισας, με τίτλο «Παροχή υπηρεσιών ταμειακής υπηρεσίας και στατιστικού αντα­ποκριτή του Ενιαίου Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Δή­μων και Κοινοτήτων Νομού Λάρισας». (Εισηγητής: Αντώνης Γκουντά­ρας, δήμαρχος).

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass