Π. Σαρχώσης: «Πανηγυρίζει για το τίποτα η Δημοτική Αρχή Τυρνάβου»

Δημοσίευση: 26 Φεβ 2014 21:57 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:48

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Σκληρή κριτική  στη σημερινή δημοτική αρχή και προσωπικά  στον δήμαρχο κ. Νίκο Μαλάκο ασκεί ο υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης με ανακοίνωσή του. Ο κ. Σαρχώσης μιλά για «έλλειψη πολιτικής πρότασης και ανθρώπινης αντιμετώπισης των προβλημάτων του πολίτη από τον  απερχόμενο δήμαρχο Τυρνάβου κ. Ν. Μαλάκο, που γεννά ατυχείς συμπεριφορές».

Και ο κ. Σαρχώσης συνεχίζει σημειώνοντας με έμφαση:

«Ο κ. Ν. Μαλάκος προσπάθησε να αποκομίσει θετικές εντυπώσεις για ένα θέμα διαδικαστικού χαρακτήρα. Τον  Δεκέμβριο  ο δήμος Τυρνάβου διαγράφει χρέη καταστηματαρχών λόγω μη καταβολής του ειδικού τέλους 2% το οποίο είχε επιβληθεί το 2005 από την τότε δημοτική αρχή Θ. Νασίκα και ίσχυσε μόνο για ένα χρόνο. Η απόφαση αυτή ήταν μια διαδικαστικού τύπου υποχρέωση της δημοτικής αρχής να προχωρήσει στη διαγραφή αυτών των χρεών λόγω παραγραφής.

Τότε ο κ. Μαλάκος δήλωνε με παρρησία, αφήνοντας όλους έκπληκτους πως «100 περίπου επαγγελματίες απελευθερώνονται από τον βρόγχο του τέλους και μπορούν να συνεχίσουν τις εργασίες τους, δίχως κανένα γραφειοκρατικό πρόβλημα» .

  Τώρα όμως, η συγκεκριμένη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου έχει πλέον αναρτηθεί στο πρόγραμμα «Διαύγεια» και εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς ότι οι πανηγυρισμοί του δημάρχου ήταν απλά, λεονταρισμοί.  Σίγουρα θα περίμενε κανείς μια άλλη αντιμετώπιση τέτοιων διαδικαστικών θεμάτων από μια δημοτική αρχή που σέβεται τους δημότες της και ειδικά όλους εκείνους που δίνουν καθημερινή μάχη για την επιβίωση της επιχείρησή τους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass