Ενωτικός για την κεντροδεξιά ο Θ. Νασίκας

Δημοσίευση: 07 Μαρ 2014 22:17 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:58

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε προχθές βράδυ στο  κατάμεστο από δημότες Εμμανούληλειο Πνευματικό Κέντρο Τυρνάβου η σύσκεψη , με πρωτοβουλία του πρώην δημάρχου Τυρνάβου   και επικεφαλής σήμερα  της μείζονος μειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο κ. Θανάση Νασίκα.

Θέμα της σύσκεψης, ήταν η ενότητα του χώρου της κεντροδεξιάς ενόψει των δημοτικών εκλογών στην οποία προσκαλέστηκαν (σύμφωνα με τον κ. Νασίκα) και  δεν παραβρέθηκαν  οι δηλώσαντες ότι διεκδικούν το δήμο και είναι υποψήφιοι δήμαρχοι Τυρνάβου κ. Αναστασία Ψύρρα και κ. Λάμπρος Βουγιατζής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Νασίκας στην εισήγησή του  έκανε μια αναδρομή  σε όσα συνέβησαν έως τώρα σημειώνοντας με έμφαση για μια ακόμη φορά  πως: «από την αρχές του Γενάρη προβλέποντας αυτά που θα συμβούν είχε προτείνει  την καθολική ψηφοφορία των 2.000 μελών του κεντροδεξιού χώρου και την ανάδειξη  υποψηφίου δημάρχου μέσα από αυτή την δημοκρατικότατη διαδικασία.

Επίσης ο κ. Νασίκας καταλόγισε ευθύνες  στη Δημοτική Οργάνωση Τυρνάβου της Νέας Δημοκρατίας (ΔΗΜΤΟ) για τη μη αποδοχή αυτής της πρότασης, καθώς επίσης για το γεγονός πως ενώ απεφάσισε ( η ΔΗΜΤΟ) με ψηφοφορία των δέκα μελών της διοίκησης  να υποδείξει το πρόσωπο που θα στηρίξει για υποψήφιο δήμαρχο και που αυτό το πρόσωπο ήταν ο κ. Νασίκας. Ουδέποτε στήριξε την απόφαση αυτή και ασφαλώς και δεν ανακοίνωσε  επίσης ποτέ.

 Ο πρώην δήμαρχος Τυρνάβου καταλόγισε επίσης ευθύνη στα ανώτερα κλιμάκια  του κόμματος  τα οποία με ανακοίνωσή τους ακύρωσαν την  απόφαση της ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου και διερωτήθη: «Τελικά ποιος αποφασίζει και ποιο ρόλο παίζουν οι τοπικές κοινωνίες;  Επίσης αναρωτήθηκε  ποιόν εξυπηρετεί αυτή η άρνηση.

Στη σύσκεψη, σύμφωνα πάντα  με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Νασίκας τόνισε με έμφαση ότι: «Αν ήταν παρόντες στη σύσκεψη ο κ. Βουγιατζής και η κ. Ψύρρα θα τους πρότεινα αν μπορούσαν αυτοί οι δύο να τα βρουν  μεταξύ τους για την υποψηφιότητα του δήμαρχου εγώ είμαι εδώ και θα λειτουργήσω ενωτικά».

Ακόμη ο κ. Νασίκας πρότεινε να βρεθούν  άλλα πρόσωπα να ηγηθούν του συνδυασμού του χώρου, αναφέροντας  μεταξύ των παραβρισκόμενων τον πρώην αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Γκάτσο, τον κ. Κώστα Διαμάντη τον πρώην κοινοτάρχη Αβδέλλας κ. Αχιλλέα Δόκο, τον δικηγόρο κ. Γιώργο Γκόβαρη  και από τη νέα γενιά τον κ. Χριστόφορο Κατσαρό και την Βανέσα Σιώμου.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο  κ. Δόκος αποδέχθηκε την πρόσκληση, καθώς επίσης  και η κ. Βανέσα Σιώμου η εισήγηση της οποίας προκάλεσε θετική  εντύπωση.

Ο κ. Νασίκας κάλεσε τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ κ.  Ανδρέα Καλακαλά να αναλάβει τις πρωτοβουλίες που πρέπει σύμφωνα με τις προτάσεις του κ. Νασίκα μη απορρίπτοντας και την πρόταση  ακόμη και τώρα να στηθεί κάλπη  όπου τα μέλη και οι φίλοι του χώρου θα υποδείξουν τον υποψήφιο δήμαρχο,

Κλείνοντας ο κ. Νασίκας είπε : «Έστω και λίγες μέρες  πριν την κατάθεση των ψηφοδελτίων είμαι έτοιμος  να αναλάβω τις ευθύνες μου  και να ηγηθώ του συνδυασμού».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass