ΑΣΚΗΣΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

Δυναμική πρώτη για τον Στ. Χατζηκράχτη

• ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟΥΣ 50 ΠΡΩΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ

Δημοσίευση: 31 Μαρ 2014 2:48 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:35
 
 
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε», του Κώστα Τσόλα)
Τους πρώτους 50 υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού του παρουσίασε χθες στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Τυρνάβου ο υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου κ. Στέλιος Χατζηκράχτης. Ο κ. Χατζηκράχτης βαθιά συγκινημένος από την ανταπόκριση του κόσμου ο οποίος γέμισε ασφυκτικά την πλατεία του θεάτρου και τους διαδρόμους στην κεντρική του ομιλία τόνισε ότι ο ίδιος και ο συνδυασμός του «Λαϊκή Συσπείρωση Τυρνάβου» βρίσκονται στην τελική ευθεία της μάχης των εκλογών, με αισιοδοξία και πίστη, ότι οι λαϊκές οικογένειες, θα κάνουν σημαντικό βήμα με την ψήφο τους, στην προάσπιση και διεκδίκηση των συμφερόντων τους.
Τόνισε ότι οι εκλογές, τόσο για τον Δήμο Τυρνάβου, όσο και για την περιφέρεια και την Ευρωβουλή πρέπει να αντιμετωπιστούν με ενιαίο πολιτικό κριτήριο.
Η λαϊκή στάση και ψήφος μπορεί και πρέπει αποφασιστικά, να ενισχύσει τις δυνάμεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε Δήμους και Περιφέρειες και το ΚΚΕ στην Ευρωβουλή.
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες των εργατοϋπαλλήλων, των ανέργων, των εμπόρων και επαγγελματιών, των μικρομεσαίων αγροτών στον Δήμο μας δεν προέρχονται αποκλειστικά από τις κεντρικές πολιτικές επιλογές αλλά υπάρχει και σοβαρή συνευθύνη της τοπικής διοίκησης, σε επίπεδο περιφέρειας και Δήμου.
Μιλώντας για τη σημερινή δημοτική αρχή ο κ. Χατζηκράχτης τόνισε: «Η Δημοτική Αρχή του κ. Μαλάκου εφάρμοσε κατά γράμμα όλους τους αντιλαϊκούς νόμους και τα μέτρα με την στήριξη και της μείζονος αντιπολίτευσης, καλλιεργώντας αυταπάτες και διλλήματα στον κόσμο για την δήθεν αναγκαιότητά τους.
Οι όποιες διαφωνίες και αντιρρήσεις τους σε επί μέρους ζητήματα ήταν στάχτη στα μάτια του κόσμου.
Εμείς, σαν «Λαϊκή Συσπείρωση», έγκαιρα προειδοποιήσαμε για τον αντιλαϊκό χαρακτήρα του «Καλλικράτη», όταν οι άλλοι τον επευφημούσαν. Εμείς καλέσαμε σε αντίσταση και πάλη, ενώ οι άλλοι σε υποταγή στην νομιμότητα καλλιεργώντας την μοιρολατρία».
Και συνέχισε: «Με αυτόν τον τρόπο, μειώθηκε δραματικά η χρηματοδότηση στον Δήμο, τα τέλη και τα χαράτσια (κυβερνητικά και δημοτικά) έγιναν δυσβάσταχτα σε μια περίοδο που το λαϊκό εισόδημα εξανεμίστηκε, η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων και οι αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις πρωτοεφαρμόστηκαν στους Δήμους, οι δίμηνες και πεντάμηνες συμβάσεις, τα διάφορα προγράμματα μαθητείας και κατάρτισής τύπου stage εφαρμόστηκαν σε μεγάλο βαθμό και στον Δήμο μας με την δικαιολογία της έλλειψης προσωπικού και την αναγκαιότητα της λειτουργίας των υπηρεσιών.
Έχουν μεγάλη ευθύνη όσοι όλα τα προηγούμενα χρόνια καλλιεργούσαν αυταπάτες και ψεύτικες ελπίδες, ότι δήθεν μπορεί να υπάρξει τοπική ανάπτυξη με διαχείριση του Δήμου. Ότι θα γίνουν έργα, θα ανοίξουν επιχειρήσεις να βρει ο κόσμος δουλειά, θα αναπτυσσόταν η αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή. Λένε ψέματα και το γνωρίζουν, το ίδιο κάνουν και σε κεντρικό επίπεδο τα κόμματά τους όπως η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ. Μας υπόσχονται ένα Δήμο Τυρνάβου παράδεισο, μέσα σε μια χώρα που θα βαθαίνει η κρίση.
Σε αυτή τη γραμμή κινούνται οι εξαγγελίες των υποψηφίων Δημάρχων κ. Μαλάκου, Ροντούλη, Σαρχώση και ενδεχομένως και της κ. Ψύρρα και κ. Νασίκα.
Και ο κ. Χατζηκράχτης κατέληξε: «Πιστεύουμε ότι με τη στήριξη και την ψήφο σας, ο συνδυασμός της Λ.Σ θα νικήσει στις Δημοτικές Εκλογές του Δήμου Τυρνάβου.
Χαιρετισμό στην εκδήλωση έκανε και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης κ. Τάσος Τσαπλές.
ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ
Στη συνέχεια ο κ. Χατζηκράχτης παρουσίασε τους πρώτους πενήντα συμβούλους του συνδυασμού του οι οποίοι είναι:
ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΡΟΤΗΣ, ΒΑΡΓΙΑΜΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ, ΓΑΪΤΑΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ, ΓΑΛΟΓΑΥΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΟΙΚΙΑΚΑ, ΓΑΡΟΥ – ΚΑΤΣΗ ΕΛΕΝΗ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΓΙΩΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ, ΓΚΟΤΣΗΣ ΘΩΜΑΣ ΑΓΡΟΤΗΣ, ΓΩΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΔΑΜΑΣΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΓΡΟΤΗΣ, ΚΑΚΚΑ – ΜΟΥΣΤΑΚΑ ΙΩΑΝΝΑΟΙΚΙΑΚΑ, ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ, ΚΑΡΑΜΗΤΣΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ, ΚΑΡΑΣΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ - ΒΙΟΤΕΧΝΗΣ, ΚΑΡΑΣΤΕΡΓΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ, ΚΑΡΚΑΤΣΑ ΜΑΡΙΑ ΑΝΕΡΓH, ΚΙΤΣΟΥΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ, ΚΟΥΛΙΑΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΓΡΟΤΗΣ, ΚΟΥΜΑΤΖΕΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΚΟΨΑΧΕΙΛΗΣ ΕΥΘΥΜΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ, ΚΡΙΤΣΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΜΠΟΡΟΣ, ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ, ΛΙΑΓΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ, ΛΙΑΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΜΑΓΓΟΥ – ΣΤΑΤΗΡΗ ΛΕΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ, ΜΑΛΕΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ, ΜΑΜΑΝΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΜΟΥΣΙΑΡΗΣ ΘΩΜΑΣ ΑΓΡΟΤΗΣ, ΜΠΑΪΛΑΚΤΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΣΥΝ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΜΠΑΚΑΪΜΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ, ΜΠΑΚΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ ΑΓΡΟΤIΣΣΑ, ΜΠΑΜΝΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ, ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ - ΑΓΡΟΤΗΣ, ΜΠΑΝΤΟΓΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ, ΜΠΑΡΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ - ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Τ.K.D., ΜΠΑΣΜΠΑ ΔΙΑΜΑΝΤΩ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΟΙΚΟΝ. ΠΑΝ. ΑΘΗΝΩΝ, ΜΠΟΥΡΣΙΑΝΗ ΕΛΕΝΗ ΕΡΓΑΤΡΙΑ ΞΥΛΟΥ, ΝΤΑΒΑΡΑΣ ΖΗΣΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ, ΝΤΑΦΟΥΛΗΣ ΒΑΪΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ, ΝΤΡΙΣΤΕΛΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ, ΠΑΛΗΤΖΗΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΠΑΡΑΘΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ, ΣΑΚΟΡΑΦΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ, ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΗ – ΜΗΤΟΥΛΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΣΠΑΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ, ΤΖΙΟΥΡΓΚΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ, ΤΣΙΚΡΙΤΣΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ, ΤΣΙΟΥΦΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗΣ, ΤΣΙΟΥΦΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΦΤΕΡΓΙΩΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ - ΒΙΟΤΕΧΝΗΣ, ΧΡΙΣΤΟΝΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΡΓΑΤΗΣ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass