Εγκαινιάζεται Πνευματικό Κέντρο στον Αμπελώνα

Δημοσίευση: 04 Απρ 2014 19:21 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:43

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ – ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

 

Εγκαινιάζεται  αύριο Σάββατο στις 12 το μεσημέρι από τον σεβασμιότατο μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιο και τον δήμαρχο Τυρνάβου κ. Νίκο Μαλάκο, στην συνοικία  Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης του Αμπελώνα, το Πνευματικό Κέντρο της ομώνυμης συνοικίας, το οποίο ύστερα από περιπέτειες ετών ανηγέρθη με δαπάνη της Αμπελωνίτισσας  Ιουλίας Μπρότση και του Δήμου Τυρνάβου.

Το συνολικό κόστος του δημοτικού κτιρίου έφθασε τις 140.000 ευρώ, ενώ με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το κτίριο παραχωρήθηκε στο εκκλησιαστικό συμβούλιο, με σκοπό να εξυπηρετεί τις πνευματικές ανάγκες της συνοικίας αλλά και τα πολιτιστικά δρώμενα τόσο του 2ου Δημοτικού Σχολείου όσο και της γειτονιάς. Πρόκειται αναμφισβήτητα για ένα χρόνο αιτημάτων κατοίκων της περιοχής, το οποίο ενσαρκώνεται σήμερα με τα εγκαίνια του κτιρίου του Πνευματικού Κέντρου, καταξιώνοντας τόσο την δωρήτρια για την ευεργεσία της όσο και τον Δήμο Τυρνάβου, που εξοικονομώντας χρήματα κατάφερε να αποπερατώσει το έργο, να το αποπληρώσει και να το παραδώσει στους κατοίκους και την ενορία προς χρήση και πάντοτε με γνώμονα το πνευματικό συμφέρον της περιοχής.          

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass