Έφυγε ο θρυλικός παππούς των καφέ «Mikel»

Δημοσίευση: 10 Απρ 2014 16:07 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:51

Σε ηλικία 85 ετών έφυγε από τη ζωή ο Μιχάλης Κυριακάκης, γνωστός ως ο παππούς των καφέ «Mikel», σκορπώντας θλίψη στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους του. Ο κυρ Μιχάλης όπως τον ήξεραν όλοι, ήταν το πρόσωπο που συζητήθηκε όσο κανείς άλλος τα τελευταία χρόνια, αφού ήταν ο άνθρωπος πίσω από το success story των καφέ «Mikel». Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί όταν πριν από λίγα χρόνια, το 2008, άνοιγε ένα ακόμη καφέ στη Λάρισα ότι όλη η Ελλάδα θα κινούνταν στον αστερισμό των Mikel με το πρόσωπο του κυρ Μιχάλη να φιγουράρει στα ποτήρια και στις επιγραφές των καταστημάτων που έχουν πλημμυρίσει τις περισσότερες πόλεις της χώρας και επεκτείνονται και στο εξωτερικό.

Πέρα από όνομα, που είναι αρκτικόλεξο και σχηματίζεται από τα αρχιγράμματα του Λευτέρη, του Μιχάλη και του Κυριάκου Κυριακάκη, με τους οποίους δουλεύει μαζί, το πρόσωπο του κυρ Μιχάλη ήλθε ως η ελάχιστη ένδειξη σεβασμού και αναγνώρισης των προσπαθειών του 85 χρόνου Μιχάλη Κυριακάκη να αναθρέψει τα 9 παιδιά του και να τα στηρίξει σε κάθε τους βήμα.

Στον άνθρωπο τους, την έμπνευση τους, το στήριγμα λένε το στερνό αντίο σήμερα οικογένεια, φίλοι και συγγενείς. Η νεκρώσιμος ακολουθία τελείται στον ιερό ναό Της του Θεού Σοφίας. Στην μνήμη του προσφέρεται σήμερα μέχρι το μεσημέρι δωρεάν όλα τα ροφήματα, σε όλα τα Mikel της χώρας μετά από εντολή του μικρότερου και δημιουργού αυτής της επιχείρησης.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass