Στηρίζουν «Το Χαμόγελο του Παιδιού» οι Τυρναβίτες

Δημοσίευση: 10 Απρ 2014 19:38 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:52

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
 

Οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Τυρνάβου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της οργάνωσης  « Το Χαμόγελο του Παιδιού » για συγκέντρωση τροφίμων και φαρμακευτικού υλικού.

 Η πράξη αυτή, ως ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς ευπαθείς κοινωνικές ομάδες μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα μίμησης για την ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση και της υπόλοιπης κοινωνίας.

Ο σύλλογος «Το Χαμόγελο του Παιδιού», είναι σύλλογος εθελοντικός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Στηρίζεται στο συναίσθημα, αλλά δε μένει σ' αυτό και στα λόγια. Έχει κάνει πράξη την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των παιδιών.
Κύριο μέλημά του είναι να προασπίσει τα δικαιώματα των παιδιών όχι μόνο στη θεωρία αλλά στην πράξη, καθημερινά, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο. Να εξασφαλίσει τα απαραίτητα για τη σωματική, ψυχική και πνευματική ισορροπία τους.
Βασίζεται στις υπηρεσίες του κράτους (Αστυνομία, Εισαγγελίες, Νοσοκομεία κ.α.), όπου υπάρχουν άνθρωποι ευαισθητοποιημένοι που συμβάλουν στην προσπάθειά του να αντιμετωπίσει τα προβλήματα των παιδιών
Ως εθελοντικός οργανισμός, στηρίζει τους θεσμούς, ώστε να γίνουν αποδοτικότεροι σε θέματα παιδιών.

«Η κίνηση των μαθητών και εκπαιδευτικών του 2ου Γυμνασίου Τυρνάβου, ήταν ακόμα μια συγκινητική προσπάθεια για τη στήριξη του συλλόγου», υπογράμμισε με έμφαση στην «Ε» ο διευθυντής του σχολείου κ. Παύλος Σιαφαρίκας.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass