ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΗΣ

Αναστασία Ι. Ψύρρα: Σε πρώτο πλάνο οι αγρότες

Δημοσίευση: 12 Απρ 2014 22:44 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:55
 
 
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε», του Κώστα Τσόλα)
Νέα πρόσωπα που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιό της ανακοίνωσε χθες η υποψήφια δήμαρχος Τυρνάβου κ. Αναστασία Ψύρρα. Προηγήθηκε συνάντηση της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα όπου συμμετείχαν και μέλη του ψηφοδελτίου.
Τόσο η κ. Ψύρρα όσο και τα υπόλοιπα στελέχη μετέφεραν μηνύματα αισιοδοξίας για τη νίκη του συνδυασμού από τις επισκέψεις που γίνονται, τόσο στις γειτονιές των πόλεων Τυρνάβου και Αμπελώνα, στα χωριά του Δήμου, όσο και μετά από συναντήσεις και συζητήσεις με εκπροσώπους φορέων.
Επίσης έγινε συζήτηση για το πρόγραμμα που καταρτίζεται και βρίσκεται στο τελικό του στάδιο. Κυριάρχησαν τα αγροτικά προβλήματα αφού ο Δήμος Τυρνάβου είναι κατά κύριο λόγο αγροτικός.
Με δήλωση της κ. Ψύρρα χθες στην «Ε»: «Η μέριμνά μας για τα αγροτικά και κτηνοτροφικά ζητήματα θα είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα μας. Είναι γνωστό σε όλους ότι επί δημαρχίας του κ. Θανάση Νασίκα ασφαλτοστρώθηκαν 57 χιλιόμετρα αγροτικών δρόμων. Παράλληλα επί δημαρχίας μου στον Δήμο τότε Αμπελώνα έγιναν διανοίξεις αγροτικών και κτηνοτροφικών δρόμων και κυρίως στη Ροδιά όπου υπήρχαν και οι μεγαλύτερες ανάγκες».
Επίσης τονίστηκε ότι ως νέα δημοτική αρχή θα μεριμνήσει για διάνοιξη γεωτρήσεων αλλά και ασφαλτοστρώσεις νέων αγροτικών δρόμων. Αλλά και γενικότερα με τους συνεταιρισμούς του δήμου και αγροτικούς συλλόγους θα καταρτιστεί ένα πλήρες πλάνο δουλειάς για την τυποποίηση και προώθηση των μοναδικών προϊόντων των συνδημοτών, όπως σταφύλι, αχλάδι, ροδάκινο κ.λπ.
Επίσης η κ. Ψύρρα ανακοίνωσε τα εξής νέα πρόσωπα που συμμετέχουν στο συνδυασμό «Διαδημοτική Συνεργασία», στον οποίο ηγείται:
Βαρσάμης Νικόλαος ιδιωτικός υπάλληλος, Γκαμπέτας Νικόλαος τοπογράφος μηχανικός, Γκουγκούλης Κωνσταντίνος αστυνομικός, Εμμανουήλ Βασίλειος αγρότης, Γκανάς Ιωάννης αγρότης, Καρανίκας Θεοδόσιος ηλεκτρονικός – εκπαιδευτικός, Λιάπη Δήμητρα εκπαιδευτικός, Κολτσίδας Πέτρος επιπλοποιός, Κάιβας Αθανάσιος αγρότης, Κονδυλόπουλος Ιωάννης αγρότης, Μάικος Βασίλειος εκπαιδευτικός, Μπαλάφας Διογένης, Μπαλογιάννης Νικόλαος αγρότης, Ρόσιος Γεώργιος ελ. επαγγελματίας, Σπανός Ηλίας συνταξιούχος του δημοσίου, Σταθοπούλου Αικατερίνη ελ. επαγγελματίας, Τασιούλας Χρήστος πρόεδρος Δ.Δ. Δένδρων –αγρότης, Φλίκας Σοφοκλής αγρότης.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass