ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΡΙΖΟΣ ΚΟΜΗΤΣΑΣ

Σταθεροί στο όραμά μας για τον Δήμο Κιλελέρ

* Παρουσίασε θέσεις και υποψηφίους του συνδυασμού του

Δημοσίευση: 14 Απρ 2014 3:04 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:55
«Σε αυτά τα τριάμισι χρόνια καταφέραμε πολλά, υπό εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, στον Δήμο Κιλελέρ καθιερώνοντάς τον ως το μεγάλο αγροτικό Δήμο της χώρας. Στη νέα θητεία όλοι μαζί ενωμένοι και με πάθος για τον τόπο μας, πάμε τον Δήμο Κιλελέρ μπροστά εξασφαλίζοντας το μέλλον που αξίζει στα παιδιά και στα εγγόνια μας». Μήνυμα ενότητας και νίκης στις εκλογές της 18ης Μαΐου έστειλε το απόγευμα του Σαββάτου από την κεντρική πλατεία της Νίκαιας ο δήμαρχος Κιλελέρ και εκ νέου υποψήφιος, κ. Ρίζος Κομήτσας. Ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Κίνησης Ενεργών Πολιτών του Δήμου Κιλελέρ παρουσίασε τις θέσεις της παράταξης, τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της, όπως και τους υποψήφιους τοπικούς συμβούλους της Δημοτικής Κοινότητας Νίκαιας.
Εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων από τον κόσμο, που κατέκλυσε το χώρο της εκδήλωσης, ο κ. Κομήτσας έθεσε το διακύβευμα των εκλογών για τον Δήμο Κιλελέρ σημειώνοντας με νόημα: «Στις εκλογές του Μαΐου κρίνεται το εάν θα συνεχίσουμε στον δρόμο της συνέπειας, της σοβαρότητας, της υπευθυνότητας και της συστηματικής δουλειάς ή το εάν θα βάλουμε τον Δήμο μας σε περιπέτειες με οδυνηρή κατάληξη. Ο Δήμος Κιλελέρ δεν αντέχει πισωγυρίσματα ή πειράματα, δεν μπορεί να γίνει πεδίο εξυπηρέτησης κομματικών στρατηγικών ή προσωπικών φιλοδοξιών. Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας πάει πίσω διαλύοντας όσα πετύχαμε με πολύ κόπο και με τη συνδρομή όλων των συμπολιτών μας. Ο Δήμος μας θα συνεχίσει να λειτουργεί υποδειγματικά και νοικοκυρεμένα, με σχέδιο και με πρόγραμμα, με όραμα και προοπτική για το κάθε χωριό, για τον κάθε δημότη μας. Είμαι βέβαιος ότι οι συμπολίτες μας θα επιβραβεύσουν τη συνέπεια των λόγων και των έργων μας αναγνωρίζοντας τις άοκνες προσπάθειες και την αφοσίωσή μας στον κοινό στόχο για έναν ισχυρό Δήμο, απαλλαγμένο από τα βαρίδια του παρελθόντος, που υπηρετεί όλους τους πολίτες στην καθημερινότητά τους. Είμαι βέβαιος ότι ο κόσμος θα απορρίψει όσους αντί να παρουσιάζουν θέσεις και προτάσεις, ασχολούνται αποκλειστικά και μόνο με το… πώς θα ανατρέψουν τον Κομήτσα. Τα μηνύματα που λαμβάνουμε από τον κόσμο μας γεμίζουν ενθουσιασμό και αισιοδοξία για τη νίκη. Πρωτίστως, όμως, μας γεμίζουν με ευθύνη να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες όλων των δημοτών μας.
ΠΡΟΤΑΣΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ
Σε έναν σύντομο απολογισμό του έργου της δημοτικής αρχής ο δήμαρχος υπογράμμισε, μεταξύ άλλων: «Εμείς, προτάξαμε αυτά που μας ενώνουν, βρήκαμε κοινό βηματισμό για το καλό των χωριών μας και δεν διχάσαμε τους κατοίκους του Δήμου μας. Λειτουργήσαμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα απέναντι σε όλους και καταφέραμε να κάνουμε τον Δήμο Κιλελέρ σημείο αναφοράς για τη νοικοκυρεμένη λειτουργία του και τις υπηρεσίες που προσφέρει στους πολίτες του καθενός από τα δεκάδες χωριά μας. Τα Μνημόνια, η απαγόρευση προσλήψεων και η δραματική περικοπή της χρηματοδότησης από την Πολιτεία κατά 66% δημιούργησαν ένα εκρηκτικό μείγμα ικανό να τινάξει στον αέρα κάθε Δήμο. Εμείς, στον Δήμο Κιλελέρ όχι μόνο καταφέραμε να αντεπεξέλθουμε στην πρόκληση αλλά μηδενίσαμε και το χρέος των 4 και πλέον εκατομμυρίων ευρώ, που κληρονομήσαμε από τους πρώην Καποδιστριακούς Δήμους, ένα χρέος που κρεμόταν σαν θηλιά πάνω από τα κεφάλια όλων μας. Συνάμα, κρατήσαμε παγωμένα τα δημοτικά τέλη και την τιμή του νερού επί τρία συνεχή χρόνια. Ο Δήμος μας έχει οργανωθεί και λειτουργεί σε υψηλά λειτουργικά πρότυπα με γνώμονα την άμεση και αποκεντρωμένη εξυπηρέτηση του κόσμου. Αξιοποιήσαμε κάθε διαθέσιμο πόρο από το ΕΣΠΑ και άλλα ευρωπαϊκά ή εθνικά προγράμματα για την ανάπτυξη των υποδομών σε όλη την επικράτεια του Δήμου μας αλλά και για να προσφέρουμε απασχόληση στους νέους μας, οι οποίοι μαστίζονται από την ανεργία. Περίπου 300 νέοι και νέες εργάστηκαν στον Δήμο Κιλελέρ αυτά τα τριάμισι χρόνια με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, μέσα από τα ανταποδοτικά μας ή με προγράμματα κοινωφελούς εργασίας. Έγιναν δεκάδες παρεμβάσεις για την ενίσχυση των υποδομών στα χωριά μας με έργα για τη βελτίωση της καθημερινότητας των αγροτών και των κτηνοτρόφων, για την αντιμετώπιση προβλημάτων που παρέμεναν άλυτα επί χρόνια, για την προαγωγή του αθλητισμού και του πολιτισμού, για την εξασφάλιση καλύτερης ποιότητας ζωής στους κατοίκους μας. Κερδίσαμε το στοίχημα της καθαριότητας και της λειτουργικότητας στους κοινόχρηστους χώρους και τους χώρους πρασίνου. Τα συνεργεία λειτουργούν με βάση μηνιαίο πρόγραμμα και η αποκομιδή των απορριμμάτων γίνεται στην ώρα της σε κάθε χωριό. Κάναμε πράξη τη φροντίδα μας για το περιβάλλον με την υλοποίηση του πιλοτικού, σε πανελλαδικό επίπεδο, προγράμματος για την ανακύκλωση των κενών συσκευασιών φυτοφαρμάκων. Εγκαταστήσαμε μπλε κάδους σε κάθε χωριό και είμαστε πρώτοι σε όγκο ανακυκλώσιμων υλικών (κατά κεφαλή) στο Ν. Λάρισας».
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΙΣΧΥΡΗ ΟΜΑΔΑ
Ο δήμαρχος Κιλελέρ μίλησε με θέρμη για τα στελέχη του συνδυασμού του τονίζοντας ότι δεν είναι απλά υποψήφιοι αλλά ότι είναι η νέα ηγετική ομάδα, που θα αναλάβει στο μέλλον τις τύχες του Δήμου Κιλελέρ. «Η Ανεξάρτητη Κίνηση Ενεργών Πολιτών του Δήμου Κιλελέρ έχει συγκροτήσει έναν ισχυρό συνδυασμό με παλιά και έμπειρα στελέχη αλλά και με νέους, ενθουσιώδεις, δραστήριους ανθρώπους, οι οποίοι έχουν ενστερνισθεί το κοινό μας όραμα για τον Δήμο που θέλουμε και θα λειτουργήσουν με συναινέσεις, με σύνθεση απόψεων και όχι τραβώντας διαχωριστικές γραμμές. Πρόκειται για ανθρώπους με τους οποίους μας ενώνει το πάθος και η αγάπη για τον τόπο μας, η διάθεση να πορευθούμε μαζί, μακριά από ανούσιους τοπικισμούς, κομματικές εμμονές, λαϊκίστικες αντιλήψεις και άναρχες κραυγές, ενωμένοι για έναν Δήμο ακόμη πιο ισχυρό και δυναμικό, πραγματικό συμπαραστάτη του κάθε μας δημότη. Όλοι εμείς, με τη στήριξή τη δική σας, θα συνεχίσουμε το έργο που αρχίσαμε και θα κάνουμε τον Δήμο μας ακόμη πιο δυνατό, πρωταγωνιστή στις εξελίξεις» επισήμανε ο κ. Κομήτσας. Κλείνοντας απηύθυνε κάλεσμα συστράτευσης σε όλους δημότες για τη μεγάλη νίκη στις εκλογές της 18ης Μαΐου. «Σας καλώ να βγείτε στα χωριά μας και να μιλήσετε ανοιχτά με όλους τους συμπολίτες μας, να συνθέσουμε τις διαφορετικές απόψεις, να βρούμε αυτά που μας ενώνουν και να αποβάλουμε αυτά που μας χωρίζουν. Όλοι μαζί αποφασίζουμε, όλοι μαζί πάμε μπροστά για να κατακτήσουμε το μέλλον που ονειρευόμαστε και μας αξίζει» κατέληξε ο δήμαρχος.
ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
Οι υποψήφιοι σύμβουλοι είναι οι εξής
ΑΝΥΦΑΝΤΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΖΩΗ - ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΑΓΡΟΤΗΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΥΛΗΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ - ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ, ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ - ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΚΑΡΑΜΙΧΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ - ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ, ΚΑΡΥΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΛ.ΑΣ., ΚΟΤΡΩΤΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, ΚΟΥΚΟΥΤΙΑΝΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ – ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ, ΚΟΥΡΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΑΓΡΟΤΗΣ, ΚΟΥΤΡΑ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ – ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ - ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΑ ΤΕΙ, ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΛΥΜΤΣΙΟΥΛΗ ΘΕΟΦΑΝΙΑ (ΦΩΦΗ) – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΛΥΜΤΣΙΟΥΛΗ ΠΑΓΩΝΑ (ΠΕΝΥ) – ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΜΑΝΔΑΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Τ.Ε., ΜΕΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ, ΜΕΡΤΖΑΝΙΔΗ- ΑΓΓΛΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ – ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ - ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΩΡΛ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΠΓΝΛ, ΜΠΑΝΤΑΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΑΓΡΟΤΗΣ, ΜΠΟΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ- ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, ΜΠΟΜΠΟΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ – ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ, ΝΑΝΟΥΛΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ – ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ, ΝΤΑΜΠΕΓΛΙΩΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗ – ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, ΞΕΣΦΙΓΓΟΥΛΗ- ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑ ΔΗΜΗΤΡΑ – ΔΑΣΚΑΛΑ, ΞΗΡΑΔΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Τ.Ε., ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ – ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ, ΠΑΣΧΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ, ΣΙΤΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ – ΑΓΡΟΤΗΣ, ΣΚΡΙΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟΣ Ε.Α., ΣΟΥΡΛΑ ΜΑΡΙΑ – ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΣΤΑΤΗΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΔΑΣΚΑΛΟΣ, ΤΖΙΟΤΖΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ – ΑΓΡΟΤΗΣ – ΠΡ. ΕΝΩΣΗΣ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ, ΦΑΣΦΑΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ – ΑΓΡΟΤΗΣ, ΧΑΤΖΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - ΑΓΡΟΤΗΣ
ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Δ.Κ. ΝΙΚΑΙΑΣ
ΜΙΧΑΛΟΥΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΣΙΛΙΑ) – ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ, ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΚΑΒ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΣ ΤΕΙ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ – ΔΑΣΚΑΛΑ, ΤΣΙNΤΖΙΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΑΓΡΟΤΗΣ, ΧΟΝΔΡΟΝΑΣΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑ – ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ
 
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass