ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Εντυπωσιακή συναυλία στον Τύρναβο

Δημοσίευση: 22 Απρ 2014 11:15 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:04

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε μετά από πολλά χρόνια,  στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Τυρνάβου, η  μουσική εκδήλωση – συναυλία με ροκ και έντεχνη ελληνική μουσική, από μαθητές και καθηγητές της Μουσικής Σχολής του Δήμου Τυρνάβου. Την επιμέλεια και την ενορχήστρωση της εκδήλωσης είχαν ο κ. Κωνσταντίνος Κρίκης και η κ. Φανή Ζούκη.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος της Μουσικής Σχολής κ. Μιχάλης Κυρίτσης ο οποίος αναφέρθηκε  στο έργο που γίνεται στη Σχολή και τόνισε ότι η συναυλία αυτή είναι ένα σκαλοπάτι για να προσελκύσει και άλλα νέα παιδιά σ στη Μουσική Σχολή του Δήμου Τυρνάβου.

Ακολούθησε χαιρετισμός από τον Δήμαρχο Τυρνάβου κ. Νικόλαο Μαλάκο ο οποίος με τη σειρά του  αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που γίνεται  εκεί και συγχάρηκε για το σπουδαίο αυτό  έργο τόσο τον πρόεδρο κ. Κυρίτση και το διοικητικό συμβούλιο, όσο και τους καθηγητές για σημαντικό έργο που επιτελούν αλλά και τους συμμετέχοντες στη συναυλία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μουσική Σχολή του Δήμου Τυρνάβου διαθέτει τμήματα  μουσικής προπαιδείας, παιδικής χορωδίας,  κλασικής κιθάρας, ηλεκτρικής κιθάρας μπουζουκιού, ακορντεόν  πιάνου, μαθήματα θεωρητικής. Είναι αναγνωρισμένη Σχολή  από το κράτος και μία από τις λίγες μουσικές σχολές που υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα. Επίσης τα πτυχία της Σχολής είναι αναγνωρισμένα από το κράτος  και πολλοί απόφοιτοί της είναι σήμερα  καταξιωμένοι καθηγητές μουσικής σε όλα μέρη της χώρας

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Ζώης, ο υποψήφιος δήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος κ. Στέλιος Χατζηκράχτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Εξάρχου – Κόντσα Αγλαΐα, Γκανάτσιος Απόστολος, Σερλέτης Δημήτριος, Μάγγου Ελένη και Σάμερ - Αθανάσιος Αμάρι και πλήθος κόσμου.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass