ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΛΑΪΝΑ ΣΤΟΝ Γ. ΜΑΝΩΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ

Δημοπρατείται τον Μάιο το αρδευτικό Πυργετού

Δημοσίευση: 26 Απρ 2014 22:43 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:11
 
ΤΥΡΝΑΒΟΣ- ΤΕΜΠΗ (Γραφείο «Ε»)
Toυ Κώστα Τσόλα
 
Το χθεσινό δημοσίευμα  «Ε» σχετικά με το ακτινίδιο Πυργετού – Αιγάνης και τις δηλώσεις του υποψήφιου δημάρχου Τεμπών κ. Γ. Μανώλη για το θέμα αυτό σχολίασε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πυργετού και μέλος του Δ.Σ. του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λαΐνας Αθανάσιος ενώ αναφέρεται και στην προώθηση και προβολή του ακτινιδίου Πυργετού Αιγάνης. Παράλληλα σχολιάζει τις ενέργειες που έγιναν μέχρι σήμερα για την προώθηση, ανάδειξη και επέκταση της καλλιέργειας, αναβαθμίζοντας και τις παροχές υπηρεσιών προς τους παραγωγούς ακτινιδίου:
Συγκεκριμένα ο κ. Λαΐνας σημειώνει ότι:
- To αρδευτικό δίκτυο Πυργετού – Αιγάνης ως έργο δημοπρατείται εντός Μαΐου μετά από έντονες προσπάθειες της νυν δημοτικής αρχής και την αμέριστη συμπαράσταση του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων παρά την έντονη αντίδραση του κ. Βλάχου.
- Η επανεξέταση των τελών άρδευσης είναι αποκλειστική ευθύνη του Αγροτικού Συνεταιρισμού και θα έπρεπε να έχει γίνει εδώ και καιρό μιας και το ζητούμενο είναι η συμπίεση του κόστους παραγωγής στον πρωτογενή τομέα και
 - Η καθιέρωση της γιορτής ακτινιδίου έχει γίνει πλέον θεσμός αποκτώντας πανελλαδική διάσταση και αυτό αποδεικνύεται από την αύξηση τόσο της παραγωγής όσο και των στρεμματικών εκτάσεων στην ευρύτερη περιοχή.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass