Αν. Ψύρρα: Θέλουμε και μπορούμε να πάμε μπροστά το Δήμο Τυρνάβου

Δημοσίευση: 05 Μαϊ 2014 1:51 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:21

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα

Παρουσία πλήθους κόσμου ο οποίος κατέκλυσε το δημοτικό θέατρο Τυρνάβου «ΜΑΞΙΜ» η υποψήφια δήμαρχος Τυρνάβου κ. Αναστασία Ψύρρα παρουσίασε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του οποίου ηγείται. Η κ. Ψύρρα, με μεγάλη προσφορά στα δημοτικά, νομαρχιακά και πολιτικά  πράγματα των περασμένων χρόνων εμφανώς συγκινήμενη από την αγάπη και την εκτίμηση στο πρόσωπό της  και στα μέλη του ψηφοδελτίου, μίλησε για νίκη του συνδυασμού στις εκλογές  της 18ης Μαϊου, ώστε  η ίδια και ο συνδυασμός  τη νέα 5ετία να  κάνουν πράξη το πρόγραμμά τους για ένα Δήμο Τυρνάβου που στόχο έχει να βλέπει μπροστά με αισιοδοξία.

  Η κ. Ψύρρα μίλησε επίσης για «ανεπάρκεια της σημερινής Δημοτικής Αρχής, η αναποφασιστικότητα και η έλλειψη έργου, που οδήγησαν τον Δήμο μας σε παρακμή, μας προβλημάτισε έντονα και μας ώθησε να αναλάβουμε την πρωτοβουλία να δημιουργήσουμε μια κίνηση για την διεκδίκηση του Δήμου Τυρνάβου».

Η υποψήφια δήμαρχος Τυρνάβου επεσήμανε επίσης ότι η ίδια και οι συνεργάτες της προχώρησαν  στην δημιουργία του συνδυασμού, από μεράκι για προσφορά στον τόπο τους, θέλοντας να δώσουν  νέο όραμα στους συμπολίτες. Πέτυχαν επίσης να δημιουργήσουν  πρωτοποριακό πρόγραμμα, με το οποίο θα αναβαθμιστεί ο τόπος.

  Και η κ. Ψύρρα συνέχισε:   «Με την σημερινή ομιλία ολοκληρώνουμε έναν κύκλο επαφών με όλους τους συμπολίτες μας, σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα, σε όλες τις γειτονιές. Η επαφή μας αυτή, μας βοήθησε να καταγράψουμε όλα τα προβλήματα της περιοχής μας και να συντάξουμε το πρόγραμμα του συνδυασμού μας, όπου προτείνουμε λύσεις εφικτές και ρεαλιστικές».

Στη συνέχεια η κ. Ψύρρα αναφέρθηκε σε τομείς που αγγίζουν τους συνδημότες με συγκεκριμένες ρεαλιστικές προστάσεις οι οποίες θα υλοποιηθούν άμεσα, αν ο λαός του Δήμου Τυρνάβου δώσει την εντολή για τη  νέα 5ετία. τομείς όπως είναι η υγεία. Εκεί η κ. Ψύρρα στάθηκε και είπε: «είναι κυρίαρχο για μας ζήτημα λόγω του επαγγέλματός μου, επιβάλλεται να δεσμευτώ ότι θα εργάζομαι καθημερινά για την αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου και των Περιφερειακών Ιατρείων. Άμεσα, θα έρχεται η βοηθός μικροβιολόγου το ελάχιστο δύο φορές την εβδομάδα. Θα φροντίσουμε για τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό και την καθαριότητά του». Επίσης χαρακτήρισε απαράδεκτη τη σημερινή κατάσταση.

Η παιδεία όπου η κ. Ψύρρα δεσμεύεται πως θα κάνει αγώνα για την αναβάθμιση της παιδείας, όποτε και με όποιον χρειαστεί, μακριά από σκοπιμότητες, επειδή πιστεύει πως μέσω της παιδείας, μπορεί να αλλάξει η κοινωνία προς το καλύτερο.

Το περιβάλλον τόνισε ότι κρίνοντας το έργο της σημερινής Δημοτικής Αρχής στον συγκεκριμένο τομέα, διαπιστώνεται ότι τα δημοτικά διαμερίσματα και ο  Αμπελώνας, παρουσιάζουν εικόνα εγκατάλειψης. Δυστυχώς δεν επιτεύχθηκε ούτε η αποκομιδή των κενών συσκευασιών των φυτοφαρμάκων από τους χώρους παροχής νερού για τους ψεκασμούς..

Για τον πολιτισμό και τη νεολαία η υποψήφια Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Ψύρρα  σημείωσε με έμφαση ότι αθλητισμός και νεολαία πάνε μαζί. Όποιος αγαπάει τη νεολαία, αγαπά και τον αθλητισμό. Κάθε γειτονιά και μια παιδική χαρά, λέμε εμείς. Κάθε συνοικία και αθλητικό κέντρο για τους νέους μας. Ο αθλητισμός είναι ο εχθρός της ανίας. Ο μεγάλος εχθρός των ναρκωτικών. Θα αναβαθμίσει τις ήδη υπάρχουσες αθλητικές εγκαταστάσεις. Στόχος  επίσης είναι η ολοκλήρωση και η λειτουργία του κλειστού κολυμβητηρίου.

Ο συνδυασμός έχει μεγάλη ευαισθησία και θα εργασθεί προς την κατεύθυνση της αναβάθμισης του πολιτισμού. Μη κερδοσκοπικά. Ξεχωριστή έκφραση πολιτισμού, αποτελεί η προσφορά εκείνων που με την εκλογή τους σε κάποιο αξίωμα, προσλαμβάνουν ξεχωριστό κύρος λόγω της ενασχόλησής τους με τα προβλήματα των συμπολιτών, που άπτονται κοινωνικής ευαισθησίας. Αποτελεί συνεπώς γι υποχρέωση, η παροχή κάθε δυνατής βοήθειας σε όσους  την ζητήσουν. Ειδική αναφορά έκανε για τη Γιορτή Κρασιού Αμπελώνα, το Τυρναβίτικο Καρναβάλι και το Μπουρανί

Επίσης η κ. Ψύρρα υποσχέθηκε στήριξη των συνδημοτών στον αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα.

Στη συνέχεια παρουσίασε τους υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού της. καταχειροκροτούμενη από το τεράστιο πλήθος που κατέκλυσε το δημοτικό θέατρο Τυρνάβου

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass