Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΤΖΗΚΡΑΧΤΗΣ ΣΕ ΟΓΚΩΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ:

Να δυναμώσει η φωνή του λαού στον Δήμο Τυρνάβου

Δημοσίευση: 05 Μαϊ 2014 3:14 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:21
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
Τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου της «Λαϊκής Συσπείρωσης Τυρνάβου» με υποψήφιο τον κ. Στέλιο Χατζηκράχτη πραγματοποιήθηκαν χθες βράδυ.
Ο κ. Χατζηκράχτης μιλώντας σε μια ογκώδη συγκέντρωση τόνισε ότι η συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης», αποτελεί μια πρώτη απάντηση σε όλους εκείνους που νομίζουν, ότι μπορούν ακόμα και σήμερα να κοροϊδέψουν το λαό για να αρπάξουν την ψήφο του ώστε την επόμενη ημέρα των εκλογών να καμαρώνουν ότι διαθέτουν τη λαϊκή αποδοχή και έγκριση για να συνεχίσουν τις αντιδραστικές τους πολιτικές.
Ο κ. Χατζηκράχτης τόνισε ότι επιδίωξη του ίδιου και των στελεχών του συνδυασμού είναι στη μάχη των εκλογών στις 18 Μάη να εκφραστεί πολιτικά η λαϊκή οργή και αγανάκτηση και να δυναμώσει η φωνή του εργαζομένου, του ανέργου, του αυτοαπασχολούμενου, του αγρότη, των γυναικών και της νεολαίας μέσα από την υπερψήφιση του συνδυασμού της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Δήμο και Περιφέρεια.
Να ακουστεί ένα δυνατό «όχι», αυτό που κάθε φορά ακούγεται στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές, στην αγορά, πως δεν πάει άλλο με αυτές τις πολιτικές που φορτώνουν τα βάρη της κρίσης, στην πλάτη του λαού.
Πολιτικές που σχεδιάζονται και υλοποιούνται, όχι μόνο από τις κυβερνήσεις και την Ε.Ε. αλλά από κοινού και με τις δυνάμεις τους σε Δήμους και Περιφέρειες.
Σημείωσε επίσης με έμφαση ότι η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας που εκφράζει τους 325 δήμους όλης της χώρας και ελέγχεται από δημάρχους που είναι προσκείμενοι στη Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΣΥΡΙΖΑ ποτέ δεν αντέδρασε δυναμικά στα αντιλαϊκά μέτρα της κυβερνητικής πολιτικής. Ήταν και είναι πειθήνιο όργανο των εκάστοτε κυβερνήσεων. Μια φορά έκαναν κάποιοι δήμαρχοι το λάθος να δηλώσουν ότι θα παραιτηθούν σαν μέτρο πίεσης στην κυβερνητική πολιτική και αμέσως τους τράβηξαν το αυτί.
Είναι αυτοί οι δήμαρχοι όπως ο κ. Μαλάκος στον Τύρναβο που σήμερα, ξαναβάζουν υποψηφιότητες και φοράνε τον μανδύα του ανεξάρτητου, του αυτοδιοικητικού για να αποφύγουν να απαντήσουν στο ερώτημα ποιες θα είναι οι σχέσεις τους με τον υπόλοιπο κρατικό μηχανισμό εφόσον εκλεγούν.
Είναι και οι υπόλοιποι υποψήφιοι δήμαρχοι που στηρίζονται από τα παραπάνω κόμματα όπως και στον Δήμο Τυρνάβου οι κ.κ.  Ροντούλης, Ψύρρα, Σαρχώσης και η διαχειριστική τους λογική είναι προφανής από τις προεκλογικές τους εξαγγελίες.
Επίσης ο κ. Χατζηκράχτης τόνισε με έμφαση: Είμαστε περήφανοι που στο ψηφοδέλτιό μας συμμετέχουν αγωνιστές, άνθρωποι που καθημερινά με προσωπικές θυσίες και ανιδιοτέλεια βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τα εργατικά και λαϊκά δικαιώματα που θα παρουσιάσουμε στη συνέχεια.
Άνθρωποι που και μετά τις εκλογές του Μάη θα είναι εδώ, παρόντες. Θέλουμε να έχουμε τη δημοτική πλειοψηφία, ώστε να αποτελέσει όπλο μαχητικό.
Δεν υποσχόμαστε ότι σαν δημοτική αρχή θα λύσουμε μόνοι μας τα προβλήματα. Θέλουμε συμμέτοχους και συμπαραστάτες όλους σας, στον αγώνα για όσα προτείνουμε και διεκδικούμε.
Δεν θα συμμετέχουμε σε καμιά δημοπρασία έργων του Δήμου προεκλογικά όπως κάνουν οι άλλοι υποψήφιοι.
Όλοι μαζί, υποψήφιοι αλλά και όσοι δεν μπήκαν στο ψηφοδέλτιο, οργώνουμε κάθε συνοικία, κάθε γειτονιά, κάθε δρόμο. Θα δώσουμε τη μάχη για κάθε ψήφο. Θα δώσουμε τη μάχη για να είμαστε στο 2ο γύρο και τελικοί νικητές».
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass