Στ. Ροντούλης: Δεν έχουμε ανάγκη από κομματικά προσωπεία

Δημοσίευση: 06 Μαϊ 2014 15:25 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:23

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα

 

 Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της  «Δράσης Πολιτών»  στον  Αμπελώνα έκανε προχθές ο υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου, κ. Στέλιος Ροντούλης, συνοδευόμενος από τους υποψηφίους συμβούλους και από ένα εκρηκτικό στις εκδηλώσεις του πλήθος πολιτών.

 Ο κ. Ροντούλης στην ομιλία του τόνισε, αναφορικά με το θέμα του νερού, ότι ως νέα δημοτική αρχή  θα επαναφέρει την τιμολογιακή πολιτική της δημαρχίας Χρυσοβέργη, ρυθμιζόμενων των χρεών. Στη βάση της νέας αυτής τιμολογιακής πολιτικής, θα αφαιρέσει το πάγιο και το τέλος 80% και θα προχωρήσει στην αντικατάσταση των εναπομεινάντων αμιαντοσωλήνων του δικτύου ύδρευσης, δίνοντας παράλληλα ιδιαίτερη σημασία στην ολοκλήρωση του βιολογικού καθαρισμού και του εν εξελίξει έργου της αποχέτευσης, το οποίο σήμερα καρκινοβατεί λόγω πολλαπλών αστοχιών και λαθών.

Στη συνέχεια, ο κ. Ροντούλης, αναφέρθηκε και σε άλλα προγραμματισμένα για τον Αμπελώνα έργα όπως  αστική συγκοινωνία, στεγανοποίηση της τάφρου που διέρχεται από το κέντρο της πόλης, πρόγραμμα τηλεϊατρικής στο περιφερειακό Ιατρείο, δημιουργία υποδομών στη Λαϊκή Αγορά, διαρκής συντήρηση των αγροτικών δρόμων, ενίσχυση της αστυνόμευσης και κατασκευή των αναγκαίων υποδομών υγιεινής στο ΚΑΠΗ , καλώντας τους πολίτες να αναγνώσουν το πρόγραμμα του συνδυασμού και να εκτιμήσουν την αδέσμευτη, ακομμάτιστη και ανεξάρτητη πορεία του, δηλώνοντας με έμφαση ότι η «Δράση Πολιτών είναι ένας ακηδεμόνευτος αυτοδιοικητικός συνδυασμός που αγωνίζεται για την ευημερία του τόπου και το μέλλον των νέων γενεών, στηριζόμενος στην αγάπη και εκτίμηση των συμπολιτών, χωρίς να εκλιπαρεί για βουλευτικά δεκανίκια ή παρωχημένα κομματικά προσωπεία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass