Η. Διώτη: Να φύγουν οι υπεύθυνοι της κρίσης

Δημοσίευση: 06 Μαϊ 2014 17:05 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:24

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
 

Στην κεντρική πλατεία του Τυρνάβου μίλησε χθές βράδυ η  υποψήφια Περιφερειάρχης Θεσσαλίας  και  βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ηρώ Διώτη 

Η κ. Διώτη ζήτησε  ο λαός με την ψήφο του να συμβάλει καθοριστικά να φύγουν οι υπεύθυνοι για την κατάσταση της κρίσης και για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε, απ’ όλες τις βαθμίδες διοίκησης. Από τους Δήμους και τις περιφέρειες.

Αναφέρθηκε  στου υποψηφίους που στηρίζονται από τα κόμματα εξουσίας είτε εμφανίζονται ως επίσημα υποστηριζόμενοι από αυτά τα κόμματα, είτε ως αντάρτες, είτε δήθεν ως υπερκομματικοί και ακομμάτιστοι, είναι υπεύθυνοι για την πολιτική που υλοποιείται εναντίον της κοινωνίας όλα τα χρόνια της κρίσης. Κι αυτό γιατί στηρίζουν την οικονομική και κοινωνική πολιτική που επιβλήθηκε από τις κυβερνήσεις τους. Δεν αντέδρασαν, δεν φώναξαν, δεν κινητοποίησαν τον κόσμο ενάντια σε όλα αυτά, δεν έκαναν κανένα σχέδιο με άλλη προοπτική με την δικαιολογία ότι δεν περνάει από το χέρι τους. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη υποκρισία από αυτό.

Η κ. Διώτη Διώτη τόνισε επίσης με έμφαση: «Εμείς θέλουμε να αλλάξουν χέρια αυτές οι βαθμίδες διοίκησης οι πιο κοντινές στον πολίτη γιατί είναι κρίσιμο για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και την εφαρμογή της παραγωγικής ανασυγκρότησης, για να βρούμε μια έξοδο με την κοινωνία όρθια και με αξιοπρέπεια. Είναι το πρώτο βήμα για την αλλαγή πορείας γενικά στην χώρα.

Σκεφτείτε πως το βράδυ των εκλογών αν οι μνημονιακοί υποψήφιοι, όπως ο κ. Αγοραστός  κερδίσουν, αυτός που θα πανηγυρίζει είναι ο κ. Σαμαράς και η κυβέρνησή του και θα λέει πως ο λαός επιδοκιμάζει την πολιτική του και τους υποψηφίους του. Αυτό δεν πρέπει να συμβεί, το μήνυμα πρέπει να είναι ηχηρό ενάντια στις λύσεις που εφαρμόστηκαν ως τώρα. Γιατί είναι λύση για να αυξηθούν τα κέρδη των λίγων, να φτωχύνουν οι πολλοί, να ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα και να ξεπουληθεί η δημόσια περιουσία. Και αύριο να βρεθούμε χωρίς τίποτα, εργαζόμενοι των 200 ευρώ και άνεργοι. Γιατί αν ολοκληρώσουν την πολιτική τους , που είναι η ίδια και για άλλες χώρες της Ευρώπης, δεν υπάρχει καμιά περίπτωση  να ορθοποδήσουμε ποτέ. Είμαστε καταδικασμένοι. Ξέρω ότι χρησιμοποιούν το φόβο και προσπαθούν να πείσουν ότι άλλη λύση εκτός από τη δική τους δεν υπάρχει. Εγώ λέω να μην φοβηθούμε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass