Ρ. Κομήτσας: «Αποκαταστήσαμε τη χαμένη αξιοπρέπεια του Δήμου Κιλελέρ»

Δημοσίευση: 08 Μαϊ 2014 21:35 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:29

 

«Είναι πολλά αυτά που καταφέραμε τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια, αλλά το σημαντικότερο, ίσως, είναι ότι αποκαταστήσαμε τη χαμένη αξιοπρέπεια του Δήμου Κιλελέρ, τον νοικοκυρέψαμε, εξυγιάναμε τα οικονομικά του και πλέον ατενίζουμε το μέλλον με απόλυτη αισιοδοξία, αφού δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε». Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε ο δήμαρχος Κιλελέρ και εκ νέου υποψήφιος, κ. Ρίζος Κομήτσας, μιλώντας σε συγκέντρωση φίλων και ψηφοφόρων του, στο Μελισσοχώρι.

«Παραλάβαμε ένα χάος αναλαμβάνοντας το τιμόνι του Δήμου μας την 1/1/2011 με 4,2 εκατ. ευρώ τιμολογημένα χρέη και απλήρωτες δαπάνες από τους προκατόχους μας. Απλήρωτα έργα και προμήθειες, απλήρωτες εκδρομές, απλήρωτες κατασκηνώσεις, απλήρωτα τραπεζώματα, μέχρι και απλήρωτα διαφημιστικά καπέλα ή λαστιχένιες γαλότσες χιλιάδων ευρώ ήταν η κληρονομία που μας έδωσαν ορισμένοι, οι οποίοι σήμερα έρχονται και ζητούν την ψήφο σας», τόνισε ο δήμαρχςο. Εξήγησε, δε, ότι η οικονομία στο Δήμο έγινε προς όφελος του συνόλου των πολιτών και επεσήμανε: «Εμείς περικόψαμε αυτές τις δαπάνες που προκαλούσαν και δεν υπηρετούσαν τον κόσμο, που λειτουργούσαν για να περνάνε καλά οι λίγοι αλλά τις πληρώναν οι πολλοί. Πλέον, ο Δήμος Κιλελέρ αποτελεί παράδειγμα νοικοκυροσύνης αλλά και σωστής λειτουργίας, αφού οι δημότες μας ξέρουν ότι θα εξυπηρετηθούν άμεσα και σωστά, όποια ώρα της ημέρας και αν έρθουν στο Δημαρχείο της Νίκαιας ή στα πρώην Δημαρχεία του Πλατυκάμπου, του Αρμενίου, του Κιλελέρ, του Κρανώννα». 

Ο κ. Κομήτσας εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι δημότες του Κιλελέρ,« δε θα αφήσουν όλα όσα με κόπο επιτεύχθηκαν σε αυτά τα τρεισήμισι χρόνια να πάνε χαμένα και να γυρίσουμε χρόνια πίσω με την επικράτηση πρακτικών, που θα αποδιοργανώσουν τον Δήμο Κιλελέρ οδηγώντας τον στο μαρασμό. Ο κόσμος είναι στο πλευρό μας, στηρίζει τον αγώνα μας, αναγνωρίζει τη συνέπεια και την υπευθυνότητά μας. Η νίκη μας στις 18 Μαΐου θα είναι μεγάλη, θα είναι νίκη όλων των δημοτών του Κιλελέρ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass