Αν. Ψύρρα: Θα είμαστε δημοτική αρχή των έργων και της διεκδίκησης

Δημοσίευση: 09 Μαϊ 2014 10:54 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:30

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα

Παρουσία πλήθους κόσμου από τον Τύρναβο και την ευρύτερη περιοχή του δήμου η υποψήφια δήμαρχος Τυρνάβου, επικεφαλής του συνδυασμού «Διαδημοτική Συνεργασία» κ. Αναστασία Ψύρρα, πραγματοποίησε τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου πλαισιωμένη από τον  κ. Θανάση Νασίκα και τα άλλα μέλη του συνδυασμού. Μετά την ευλογία  από την εκκλησία η κ. Ψύρρα  αναφέρθηκε στους βασικούς πυλώνες του προγράμματος του συνδυασμού για τη νέα 5ετία στο Δήμο Τυρνάβου. Στη συνέχεια  ο πρώην δήμαρχος και συνυποψήφιος δήμαρχος κ. Θανάσης Νασίκας άσκησε σκληρή κριτική στις προηγούμενες δημοτικές αρχές, ειδικά του Τυρνάβου, των τελευταίων οκτώ χρόνων τις οποίες χαρακτήρισε ανεπαρκείς σε αντίθεση  με την 4ετία της κ. Αναστασίας Ψύρρα στον Αμπελώνα και της δικής του 4ετίας στον Τύρναβο, όπου όχι μόνο έγιναν έργα, αλλά και δρομολογήθηκαν και άλλα για το μέλλον.

 Ο κ. Νασίκας εμφανώς ικανοποιημένος από τη μεγάλη προσέλευση του κόσμου ζήτησε επαγρύπνηση και αγώνα μέχρι το τέλος. Αγώνα που θα φέρει τη μεγάλη νίκη στην παράταξη και το συνδυασμό. Μια νίκη  η οποία θα φέρει και πάλι μπροστά τον Δήμο Τυρνάβου σε όλα τα επίπεδα και θα τον βγάλει, όπως είπε χαρακτηριστικά από το περιθώριο που βρίσκεται σήμερα.

 Στην ομιλία της η κ. Ψύρρα τόνισε επίσης μεταξύ άλλων:  

«Στο πρόγραμμα που μοιράσαμε το πρωί  αναφερόμαστε εκτός των άλλων  και στα έργα της 4ετίας που ήταν δήμαρχος Αμπελώνα.

Άλλωστε τόνισε η κ. Ψύρρα για 25 ολόκληρα χρόνια εφημέρευε στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου και οι περισσότεροι Τυρναβίτες τη γνωρίζουν». Και η κ. Ψύρρα συνέχισε: «Το αποδείξατε άλλωστε στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές που με εκλέξατε πρώτη σε ψήφους δημοτική σύμβουλο και γι΄αυτό σας ευχαριστώ από καρδιάς».

Η κ. Ψύρρα αναφέρθηκε στα έργα που έγιναν στον Τύρναβο  από τον δήμαρχο Θανάση Νασίκα  που είναι γνωστά και πολλά.

Αμέσως μετά τόνισε: «Στην κεντρική ομιλία στον Τύρναβο την ερχομένη Τετάρτη και ώρα 8.30 μ.μ. θα παρουσιάσουμε τις προτάσεις έργων  και όραμα του συνδυασμού μας  για την πόλη του Τυρνάβου, όπως θα πράξουμε και για τον Αμπελώνα και τις δημοτικές κοινότητες .

Εκείνο που επιθυμώ να επαναλάβω είναι ότι η συνεργασία μας  θα είναι άψογη τόσο με τις υπηρεσίες και τους υπαλλήλους του Δήμου και των Νομικών Προσώπων, όσο και με τις υπηρεσίες της Περιφέρειας καθώς και με την κεντρική εξουσία

Η κ. Ψύρρα τόνισε ότι θα παρουσιάσουν τα προβλήματα που απασχολούν το Δήμο και θα προταθούν λύσεις με διεκδίκηση χρηματοδοτήσεων από την κεντρική εξουσία, το νέο ΕΣΠΑ, από την Περιφέρεια, αλλά και από ιδιώτες που θα επιλέξουν να δημιουργήσουν επιχειρήσεις στην περιοχή μας.

Στην προσπάθεια αυτή είπε η κ. Ψύρρα: «Σας θέλουμε όλους συμπαραστάτες για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.  Δεν διεκδικώ το αλάθητο ούτε εγώ, ούτε οι συνεργάτες μου γι’ αυτό θα δεχόμαστε κάθε σωστή πρόταση – ιδέα, για τον τόπο μας  από όποιο συνδυασμό ή δημότη και αν προέρχεται».

Έκανε επίσης αναφορά σε βασικούς τομείς όπως είναι η υγεία, η παιδεία, ο πολιτισμός και ο αθλητισμός.

 Μίλησε επίσης για τη γεωργία σημειώνοντας με έμφαση: « Εκεί στηρίζεται η οικονομία του διευρυμένου Δήμου μας και η ευημερία των κατοίκων του. Ζούμε σε μια εποχή που η ανεργία έχει αυξηθεί επικίνδυνα και δυστυχώς η αγροτιά μας οδηγείται σε απόγνωση και οι κτηνοτρόφοι στην εξαθλίωση.

Και η κ. Ψύρρα κατέληξε: Συνεχίστε να μας στηρίζετε ώστε να πανηγυρίσουμε τη νίκη μας το βράδυ της Κυριακής 18 Μαΐου.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass