«ANTIFAντάσου ένα κόσμο διαφορετικό»

Δημοσίευση: 09 Μαϊ 2014 23:25 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:30

 

 

Με σύνθημα «ANTIFAντάσου ένα κόσμο διαφορετικό» διοργανώνεται από αντιφασιστικό διήμερο, από την Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Λάρισας. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν απόψε  στην πλατεία Ταχυδρομείου, με μουσική συναυλία από τοπικά και μαθητικά συγκροτήματα, με παράλληλες εκθέσεις φωτογραφίας και σκίτσων καθώς και βιβλιοπωλείο.

Όπως μεταξύ άλλων, σημειώνουν οι διοργανωτές «θα είμαστε κάθε μέρα στους δρόμους της αντίστασης, της αλληλεγγύης, της υπεράσπισης των αποκλεισμένων και των δικαιωμάτων μας. Θα αντιπαλέψουμε τον φασισμό. Συνεχίζουμε τις αντιφασιστικές μας δράσεις, ως ελάχιστη αλληλεγγύη στον Ουκρανικό λαό».

Σημειώνεται πως αύριο Σάββατο, στο πλαίσιο του φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθεί ποδηλατοπορεία στις γειτονιές της πόλης, με σημείο έναρξης την Κεντρική πλατεία στις 12 το μεσημέρι. «Παίρνουμε τα ποδήλατα μας και γυρνάμε τις γειτονιές πέρα από το κέντρο της πόλης, εκεί που σπάνια ακούγονται συνθήματα, για να διαδώσουμε τα μηνύματα της ισότητας, της αλληλεγγύης και της ελευθερίας και να φωνάξουμε για μια πόλη καθαρή από ρατσιστές και φασίστες» καταλήγουν οι διοργανωτές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass