Β. Σταμουλάκης «Απάντηση καταδίκης στην αντιλαϊκή πολιτική»

Δημοσίευση: 12 Μαϊ 2014 21:46 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:35

 

Σε συγκεντρώσεις στο Μελισσοχώρι και στη Γαλήνη, μίλησαν ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλελέρ, κ. Βασίλης Σταμουλάκης και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Λάρισας, της «Λαϊκής Συσπείρωσης», κ. Τάσος Τσιαπλές.

Ο κ. Σταμουλάκης, μεταξύ άλλων, ανάφερε ότι «Η «Λαϊκή Συσπείρωση» ήταν ο μόνος συνδυασμός που αποκάλυψε πριν τις προηγούμενες εκλογές, τον αντιλαϊκό χαρακτήρα του Καλλικράτη, τον οποίο υπερασπίζονταν με θέρμη τόσο η απερχόμενη δημοτική αρχή του κ. Κομίτσα (ΠΑΣΟΚ), όσο και η αξιωματική αντιπολίτευση της Ν.Δ.

Σήμερα έχουμε επιβεβαιωθεί, γι’ αυτή μας της θέση, αφού το θέμα δεν ήταν η παραπέρα συνενώσεις των πρώην Καποδιστριακών δήμων, αλλά το γεγονός, ότι επιβλήθηκαν νέα αντιλαϊκά μέτρα, όπως οι αυξήσεις στα τιμολόγια του νερού, στα δημοτικά τέλη, ανατράπηκαν περισσότερο οι εργασιακές σχέσεις των εργαζόμενων στο Δήμο, δόθηκαν τομείς του δήμου σε ιδιώτες, όπως η αποκομιδή των σκουπιδιών σε μια σειρά χωριά».

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης κ. Τσιαπλές ανάφερε:«Την ερχόμενη Κυριακή και την μεθεπόμενη, στις τριπλές εκλογές (ευρωεκλογές, περιφερειακές, δημοτικές), οι αγροτοκτηνοτρόφοι, οι εργάτες, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, πρέπει να δώσουν ενιαία απάντηση καταδίκης στην ενιαία αντιλαϊκή πολιτική που ασκείται από την Ε.Ε., τις αστικές κυβερνήσεις, τους Περιφερειάρχες και τους Δημάρχους, η οποία εξυπηρετεί τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου». 

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass