Λ. Λιακούλη: Στήριξη στη ντόπια παραγωγή

Δημοσίευση: 12 Μαϊ 2014 22:04 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:35

 

Ιδιαίτερα θερμής υποδοχής έτυχε στη Βερδικούσια του κλιμάκιο της «Θεσσαλών Συμπολιτείας» που επισκέφθηκε χθες την περιοχή με επικεφαλής την υποψήφια αντιπεριφερειάρχη στην Π.Ε. Λάρισας Ευ. Λιακούλη. Συνομιλώντας με τους κατοίκους η κ. Λιακούλη είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τις θέσεις του συνδυασμού, να μιλήσει για τον επικεφαλής και υποψήφιο περιφερειάρχη Ν. Τσιλιμίγκα αλλά και να ακούσει τα προβλήματα των κατοίκων.

Κυρίαρχα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους είναι αυτά της στήριξης της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής, η απομάκρυνση από την περιοχή κυρίως των νεότερων και ο απομονωτισμός. Η κ. Λιακούλη αναφέρθηκε με έμφαση στην επιλογή της «Θεσσαλών Συμπολιτείας» να στηρίξει τους παραγωγούς, όχι μόνο της περιοχής αλλά και ευρύτερα στον θεσσαλικό χώρο, μέσω της ανάδειξης των τοπικών προϊόντων ποιότητας με συνδρομή των παραγωγών για την προώθησή τους στην ελληνική και διεθνή αγορά, την ολοκλήρωση των αναγκαίων έργων υποδομής και την υποβοήθηση σε επίπεδο κατευθύνσεων στην αλλαγή του προσανατολισμού των καλλιεργειών.

Ακόμη η κ. Λιακούλη αναφέρθηκε στην αποφασιστικότητα του συνδυασμού να προασπιστεί με κάθε τρόπο και αξιοποιώντας όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία που διατίθενται αλλά και αξιοποιώντας και άλλα από άλλες πηγές την κοινωνική συνοχή που έχει πληγεί και στην περιοχή μας από την κρίση ενώ δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική στην απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή κυρίως για την υποβάθμιση των συλλογικών οργάνων διαλόγου και συναπόφασης κατά τη διάρκεια της προηγούμενης θητείας της.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass