Ο Δημ. Παπαδημόπουλος στο Δικηγορικό Σύλλογο

Δημοσίευση: 13 Μαϊ 2014 11:33 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:36

 

Σε οικείο περιβάλλον βρέθηκε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με την «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» Δημήτρης Παπαδημόπουλος, επισκεπτόμενος το δικηγορικό μέγαρο της πόλης.

Ασκώντας επί μακρόν τη μάχιμη δικηγορία, ο κ. Παπαδημόπουλος είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου κ. Δημήτρη Κατσαρό και τα μέλη της διοίκησης, σειρά ζητημάτων που άπτονται τόσο του χώρου της δικαιοσύνης αλλά και γενικότερα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Ο κ. Παπαδημόπουλος στάθηκε σε δηλώσεις του στην «αγαστή συνεργασία» που υπάρχει εδώ και χρόνια μεταξύ της αιρετής περιφέρειας και του Δικηγορικού Συλλόγου, προαναγγέλλοντας ακόμη στενότερη σύμπραξη στη νέα θητεία, όπου πεποίθησή του είναι ότι «ο Κώστας Αγοραστός και η Συμμαχία υπέρ των πολιτών, έχοντας μία ισχυρή λαϊκή εντολή στις επικείμενες εκλογές, θα συνεχίσουν το έργο τους για τη Θεσσαλία της συνέργειας και της κοινής προοπτικής».

Τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη συνόδευαν οι επίσης υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι κ. Γρηγόρης Παπαχαραλάμπους – πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου , Μαριάνθη Παπαδοπούλου – δικηγόρος, και Απόστολος Γούλας – Οικονομολόγος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass