Ρένα: «Θα ξαναζωντανέψουμε τους οικισμούς του Δήμου»

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2014 22:17 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:41

 

Την Τερψιθέα επισκέφθηκε η επικεφαλής του συνδυασμού «Λάρισα Νέα Αρχή», κ. Ρένα Καραλαριώτου, συνοδευόμενη από κλιμάκιο υποψήφιων συμβούλων του συνδυασμού της, όπου μίλησε στους  κατοίκους της περιοχής. Μιλώντας στους κατοίκους της Τερψιθέας η κ. Καραλαριώτου ανέφερε ότι με ουσιαστικές παρεμβάσεις η Τερψιθέα θα καταστεί ένας ελκυστικός τόπος για όσους επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν και να κατοικήσουν στην περιοχή, ενώ σημείωσε ότι «θα πρέπει να ολοκληρωθεί με πολύ γρήγορο ρυθμό η τροποποίηση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Τερψιθέας. Πρέπει άμεσα να μειωθεί η αρτιότητα των 20 στρεμμάτων, να επιτραπεί η δόμηση γεωργικών αποθηκών για τους παραγωγούς, να τακτοποιηθεί το θέμα των κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων και να προχωρήσει η σύνταξη σχεδίου πόλης. Φυσικά, θα πρέπει να αντιμετωπισθούν θέματα της καθημερινότητας όπως η συντήρηση του αγροτικού οδικού δικτύου, η αποχέτευση ομβρίων και η καθαριότητα της περιοχής» υπογράμμισε η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων, ενώ σημειώνεται ότι έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο θέμα της κατασκευής του νηπιαγωγείου στην Τερψιθέα.

Η κ. Καραλαριώτου πραγματοποίησε επίσης επίσκεψη στην κοινότητα Ελευθεραί, όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει στους κατοίκους. Μεταξύ άλλων η υποψήφια Δήμαρχος ανέφερε ότι «η νέα Δημοτική Αρχή, οι συνεργάτες μου κι εγώ προσωπικά, θα βρισκόμαστε καθημερινά στο πλευρό των πολιτών και με στοχευμένες δράσεις θα βελτιώσουμε το επίπεδο ζωής των κατοίκων και θα αναβαθμίσουμε την περιοχή. Τα προβλήματα της καθημερινότητας θα αντιμετωπισθούν άμεσα. Θα φροντίσουμε για τη βελτίωση της πρόσβασης των αγροτών στις καλλιέργειες και για την αξιοποίηση του περιβάλλοντος χώρου του Αγ. Χαραλάμπους. Η αύξηση των δρομολογίων και η επέκταση της συγκοινωνίας για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων κρίνεται απαραίτητη. Επιπλέον, η λειτουργία δημοτικού αναψυκτηρίου το οποίο θα φιλοξενεί πολιτιστικές εκδηλώσεις και θα λειτουργεί και ως ΚΑΠΗ, αλλά και η αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών είναι παρεμβάσεις που σχεδιάζουμε και που θα αναδείξουν την περιοχή.»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass