Γ. Πασχόπουλος: Μόνοι κερδισμένοι εύχομαι να είναι ο λαός του Δήμου μας, η ανάπτυξη και η πρόοδος του τόπου μας

Δημοσίευση: 18 Μαϊ 2014 20:23 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:46

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας και εκ νέου υποψήφιος Γιώργος Πασχόπουλος συνοδευόμενος από την οικογένειά του, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα σήμερα το πρωί στο 61ο εκλογικό τμήμα  στο Μικρό Ελευθεροχώρι, τον τόπο καταγωγής του.

Εξερχόμενος έκανε την παρακάτω δήλωση: «Οι σημερινές εκλογές για την εκλογή δημοτικών και περιφερειακών αρχών, αποτελούν κορυφαία στιγμή της δημοκρατίας μας, κορυφαία στιγμή έκφρασης των πολιτών, οι οποίοι δια της ψήφου τους καλούνται να επιλέξουν τους άξιους, τους ικανούς, αυτούς στους οποίους μπορούν να εμπιστευθούν την ανάπτυξη, την πρόοδο και την προκοπή του τόπου τους.

Αυτή η κορυφαία δημοκρατική πράξη, επισκιάζεται στον δήμο μας από την απώλεια του μακαριστού Μητροπολίτη μας κυρού Βασιλείου, ενός ενεργού πολίτη, που είχε άποψη, όραμα, γνώμη και θέση για το μέλλον αυτού του τόπου.  

Εύχομαι το αποτέλεσμα των σημερινών εκλογών να βρει μόνους κερδισμένους τους πολίτες του Δήμου Ελασσόνας, το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την αναπτυξιακή πορεία και την πρόοδο του τόπου μας.

Σε ότι αφορά στον συνδυασμό μας, είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι οι συμπολίτες μας είδαν το μέχρι σήμερα έργο μας, μας έκριναν, και με ξεκάθαρο μυαλό, σκεπτόμενοι με κριτήρια αυτοδιοικητικά και όχι κομματικά, θα επιλέξουν να συνεχίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι, τη μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε πριν 3,5 χρόνια.»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass