Ψήφο κατά συνείδηση προτείνει ο Αστ. Ροντούλης

Δημοσίευση: 21 Μαϊ 2014 1:01 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:48

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα

Ξεκάθαρη θέση για τους δύο πρώτους των  εκλογών της 18ης Μαϊου  υποψηφίους δημάρχους οι οποίοι πέρασαν στον δεύτερο γύρο, κ. Νίκο Μαλάκο και Παναγιώτη Σαρχώση, πήρε ο τρίτος σε σειρά  υποψήφιος δήμαρχος Τύρναβου κ. Στέλιος Ροντούλης.

Ο κ. Ροντούλης, μιλώντας χθες στην «Ε», ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος και ο συνδυασμός του  την ερχόμενη Κυριακή για το δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών προτείνουν στους ψηφοφόρους τους να ψηφίσουν  κατά συνείδηση. Τόνισε επίσης ότι ο συνδυασμός του «Δράση Πολιτών» με την «Πρωτοβουλία Πολιτών» που προηγήθηκε του συνδυασμού  μιλούν ξεκάθαρα σημειώνοντας ότι θα συλλειτουργήσουν με πλήρη οργανωτική δομή, προκειμένου να υπάρξει μια διαδικασία αλληλοτροφοδότησης για το κοινό καλό του τόπου . Δεν έχουν να  εξοφλήσουν καμιά κομματική ή πολιτική επιταγή. Μάλιστα στο σημείο εκείνο τόνισε χαρακτηριστικά ότι: «Δεν χρωστάμε σε κανένα, δεν έχουμε καμιά πολιτική δέσμευση. Ο πολίτης έχει γνώση και ξέρει τι θα κάνει όταν βρεθεί μπροστά στην κάλπη την ερχόμενη Κυριακή. Η ψήφος είναι προσωπική και είναι κατά συνείδηση»

Μιλώντας ο κ. Ροντούλης για την προεκλογική περίοδο πριν  την πρώτη Κυριακή των δημοτικών εκλογών χρησιμοποιώντας σκληρές φράσεις, αφήνοντας υπονοούμενα και για «άλλου είδους  πολιτικές συναλλαγές» σημείωσε με έμφαση: «Στηλιτεύουμε  το εμπόριο της ψήφου. Εμείς δεν κατηγορήσαμε κανένα, κάναμε ένα τίμιο αυτοδιοικητικό αγώνα».

Επίσης ο κ. Ροντούλης  ξεκαθάρισε ότι θα είναι επικεφαλής της παράταξής του στο Δημοτικό Συμβούλιο Τύρναβου προωθώντας τα δίκαια  αιτήματα και τις αγωνίες των συμπολιτών του. Τέλος, ευχαρίστησε όλους εκείνους τους  χιλιάδες ψηφοφόρους που ψήφισαν τη «Δράση Πολιτών», τα στελέχη του συνδυασμού και τους συνεργάτες για τον τίμιο, όπως είπε, αγώνα που έκαναν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass