Στ. Χατζηκράχτης: Δεν επιλέγουμε κανένα από τους δυο στον Τύρναβο

Δημοσίευση: 21 Μαϊ 2014 22:11 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:50

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα

Ξεκάθαρη η θέση σε ότι αφορά τη στάση του συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση» Τυρνάβου και του επικεφαλής της Στέλιου Χατζηκράχτη,  για τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στον Δήμου Τυρνάβου, όπου αναμετρώνται οι δύο πρώτοι των εκλογών της 18ης Μαϊου.

Μετά από σύσκεψη όλων των στελεχών της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και του επικεφαλής  κ. Στέλιου Χατζηκράχτη, το βράδυ της περασμένης Τρίτης και μετά από διαλογική συζήτηση αποφασίστηκε να  μην επιλέξουν κανένα από τους δύο  υποψηφίους δημάρχους και συνδυασμούς του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών κ. Νίκο Μαλάκο και Παναγιώτη Σαρχώση.

Μετά το τέλος της σύσκεψης εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Χαιρετίζουμε και ευχαριστούμε τους φίλους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που συστρατεύτηκαν μαζί μας για να πετύχουμε το θετικό αποτέλεσμα, που κατέγραψε η κάλπη στο δήμο μας στις 18 Μαΐου του 2014, που για μικρό ποσοστό αποκλειστήκαμε από το δεύτερο γύρο.

Ο αγώνας που δώσαμε ήταν ένα σημαντικό βήμα χειραφέτησης από εκβιασμούς και υποσχέσεις, που οι άλλοι συνδυασμοί χρησιμοποίησαν κατά κόρον. Αναδείξαμε τα πολιτικά χαρακτηριστικά της εκλογικής αναμέτρησης , και καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την διαμόρφωση πολιτικών κριτηρίων ψήφου.

Με αυτήν την σημαντική παρακαταθήκη θα συνεχίσουμε και την επόμενη μέρα, υπερασπιζόμενοι αρχές και θέσεις, δικαιώματα και κατακτήσεις των εργαζομένων και των άλλων λαϊκών στρωμάτων του δήμου μας.

Κάθε ψήφο που πήραμε θα την αξιοποιήσουμε για να δυναμώσουμε την πραγματική αντιπολίτευση μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, βάζοντας εμπόδια σε κάθε αντιλαϊκή απόφαση και αντιλαϊκό μέτρο που θα επιχειρεί να περάσει η Δημοτική Αρχή ή η Κυβέρνηση.

Για τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, καλούμε τους συνδημότες μας να στείλουν μήνυμα καταδίκης των συνδυασμών που συμμετέχουν είτε εμφανίζονται με επίσημη κομματική στήριξη είτε ως «ανεξάρτητοι και υπερκομματικοί» .

Δεν επιλέγουμε κανένα από τους δυο.

Η θέση μας είναι ότι ο λαός δεν μπορεί να συνεχίζει , να σύρεται στις κάλπες με βάση αποπροσανατολιστικά διλήμματα , εκβιασμούς , και τρομοκρατία λόγω του εκλογικού νόμου, τον οποίο ζητούσαμε και ζητούμε να καταργηθεί.

Για τις ευρωεκλογές καλούμε το λαό του Τυρνάβου να καταδικάσει την Ε.Ε.  και τα κόμματα του ευρωμονόδρομου , να απομονώσει την «Χρυσή Αυγή» και να υπερψηφίσει το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ». 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass