«Αλίγκεια 2014» με πολλά παιδιά στο Συκούριο

Δημοσίευση: 31 Μαϊ 2014 3:25 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 16:06
 Τα «Αλίγκεια 2014» πραγματοποιήθηκαν στο Συκούριο, από το 1ο Σύστημα Προσκόπων Συκουρίου, σε συνεργασία με το Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Παιδείας του Δήμου Τεμπών.
Σύμφωνα με δελτίο τύπου «ήταν ένα παιχνίδι γνώσης και διασκέδασης με τίτλο: «Τα πειράματα του Αϊνστάιν». Συμμετείχαν 120 παιδιά - πρόσκοποι και μη πρόσκοποι - του δημοτικού σχολείου και του γυμνασίου Συκουρίου. Η εκδήλωση ξεκίνησε από την πλατεία Ρήγα Φεραίου και ολοκληρώθηκε στην πλατεία Θέμιδος το μεσημέρι. Για την πραγματοποίησή της βοήθησαν: Ο διευθυντής και οι δάσκαλοι του Δημοτικού Σχολείου Συκουρίου, ο διευθυντής και καθηγητές του Γυμνασίου Συκουρίου, οι φιλοπρόσκοποι: Ζούκα Μαρία, Καραδήμου Σοφία, Μπέη Βιργινία, Παπαργύρη Βασιλική, Σαμαρά Μαρία, Παπαχρήστου Θεοδώρα.
Ο σχεδιασμός, η προετοιμασία και η υλοποίηση της δράσης έγινε, από τους βαθμοφόρους: Βαρσάμη Δημήτριο, Δημάκη Γεώργιο, Δημάκη Κωνσταντίνο, Καλαντζή Αθηνά, Κούμπουλη Μαρία, Κωτσαγγέλη Σταύρο, Λιακόπουλο Δημήτριο, Λυοτύρη Χρήστο, Μακρή Γεώργιο, Μακρή Ιωάννη και τα μέλη της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης: Δημάκη Απόστολο, Νούλα Αθανάσιο, Γκουλιάρα Ζήση, Κακαγιάννη Σούλα, Καλαντζή Κωνσταντίνο, Παπαχρήστο Κωνσταντίνο, Βουλγαράκη Ευάγγελο. Η φωτογράφιση και η βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης έγινε από τον κ. Πάλλα Γεώργιο. Τη δράση υποστήριξαν σε πρώτες βοήθειες οι Εθελοντές Σαμαρείτες. Με την έναρξη της νέας Προσκοπικής χρονιάς (τέλος Σεπτέμβριου 2014), τα παιδιά που συμμετείχαν στα Αλίγκεια 2014 θα παρακολουθήσουν την προβολή των βίντεο και των φωτογραφιών της εκδήλωσης και θα συμμετέχουν στο πάρτι που θα ακολουθήσει, για τον εορτασμό των 60 χρόνων προσκοπισμού στο Συκούριο».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass