Ο Β. ΝΤΑΒΑΡΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Πρώτος των πρώτων στον Δήμο Τυρνάβου

Δημοσίευση: 07 Ιουν 2014 1:32 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 16:15
 
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
Για 25 σχεδόν χρόνια ο νυν δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Τυρνάβου κ. Βασίλης Νταβαρούκας ασχολείται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και όχι μόνο.
Ο κ. Νταβαρούκας εξελέγη και σ’ αυτή την εκλογική αναμέτρηση στον Δήμο Τυρνάβου με 1.086 σταυρούς συμπληρώνοντας το σημαντικό ποσοστό του 36,7% από το σύνολο του συνδυασμού του νυν δημάρχου κ. Νίκου Μαλάκου στον οποίο συμμετείχε.
Η παρουσία όμως του κ. Βασίλη Νταβαρούκα στα κοινά δεν είναι πρόσφατη. Εκλέχτηκε για πρώτη φορά κοινοτάρχης Δελερίων το 1990 σε νεαρή ηλικία και από τότε συνεχίζει την ανοδική του πορεία στα κοινά του τόπου μας. Παράλληλα όλα αυτά τα χρόνια είχε έντονη δράση στα αθλητικά δρώμενα του νομού ως μέλος της ΕΠΣΝΛ.
Συναντήσαμε τον κ. Ναβαρούκα στο γραφείο του στο Δημαρχείο Αμπελώνα, αφού εδώ και δύο σχεδόν χρόνια είναι αντιδήμαρχος αρμόδιος για θέματα Γεωργίας και Κτηνοτροφίας, αλλά και αντιδήμαρχος υπεύθυνος για τον πρώην Δήμο Αμπελώνα (Αμπελώνας, Δελέρια, Ροδιά, Βρυότοπος, Μαυρόλιθος) και είχαμε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση μαζί του:
* Κύριε Νταβαρούκα, πού οφείλεται αυτή η μεγάλη πρωτιά σ’ αυτές τις εκλογές, αλλά και στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις;
- Κύριε Τσόλα, ήμουν και είμαι πάντα ειλικρινής και αποτελεσματικός στη λύση των προβλημάτων των συνδημοτών μου. Για μένα δεν υπάρχει ψηφοφόρος μου ή ψηφοφόρος αντίπαλου συνδυασμού. Θεωρώ ότι όλοι οι συνδημότες μου είναι άνθρωποι. Πονούν, υποφέρουν, έχουν προβλήματα και θέλουν στήριξη. Οι πολίτες δεν θέλουν χτύπημα στην πλάτη και ψεύτικες υποσχέσεις οι οποίες κάποτε θα πέσουν στο κενό.
Λόγω και της επαγγελματικής μου ιδιότητας, είμαι εργαζόμενος στον τομέα της υγείας, και είναι πιο εύκολο τουλάχιστον σ’ αυτό τον τομέα, να βοηθήσω τον συνάνθρωπο να απαλλαγεί από τον πόνο του ίδιου ή δικών του ανθρώπων. Φυσικά ούτε για ψηφοθηρία το κάνω, ούτε δέχομαι για ευχαριστώ καν έναν καφέ. Έτσι γαλουχήθηκα από μικρός, από την οικογένειά μου, έτσι διαμορφώθηκε ο χαρακτήρας μου.
* Πόσο σημαντικό είναι το γεγονός ότι είστε γέννημα θρέμμα της υπαίθρου;
- Είμαι πραγματικά γέννημα θρέμμα του χωριού των Δελερίων συγκεκριμένα τα οποία υπηρέτησα ως κοινοτάρχης παλιά αλλά συνεχίζω να τα υπηρετώ και από τις θέσεις που υπηρέτησα τον πρώην Δήμο Αμπελώνα και τον Δήμο Τυρνάβου σήμερα, ως αντιδήμαρχος Αγροτικής και Κτηνοτροφικής Οικονομίας. Όλα αυτά τα χρόνια δούλεψα σκληρά για να μπορούν οι αγρότες να συνεχίζουν απρόσκοπτα τις εργασίες τους, τόσο με έργα, κυρίως αγροτική και κτηνοτροφική οδοποιία, αλλά και σε άλλους τομείς που ήθελαν στήριξη και ένας από αυτούς είναι το καρεκλοκένταυρο και γραφειοκρατικό κράτος και οι υπηρεσίες του.
* Κύριε Νταβαρούκα, τα τελευταία δύο χρόνια, εκτός της συγκεκριμένης αρμοδιότητάς είστε και υπεύθυνος για τον πρώην Δήμο Αμπελώνα με γραφείο σας στο Δημαρχείο. «Αμπελωνάρχης» δηλαδή. Πώς κρίνετε τον εαυτό σας και σ’ αυτή την αρμοδιότητα;
- Κύριε Τσόλα, πραγματικά, όπως σας είπα και προηγουμένως γνωρίζω πάρα πολύ καλά τα πράγματα που απασχολούν τη Δημοτική Ενότητα Αμπελώνα. Πιστεύω ότι τα τελευταία δύο χρόνια έδωσα το δικό μου στίγμα για μεγαλύτερη προσοχή και άμεση επίλυση των προβλημάτων των Αμπελωνιτών οι οποίοι εκτίμησαν την προσπάθειά μου αυτή και με ψήφισαν μαζικά.
* Ποιο είναι το μέλλον του Βασίλη Νταβαρούκα από εδώ και πέρα στην Τ.Α., αλλά και γενικότερα στα κοινά του τόπου μας;
- Ο λαός του Δήμου Τυρνάβου ψήφισε και αυτό δεν αμφισβητείται. Μας ενέταξε στη μείζονα μειοψηφία. Είμαι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος μαζί με τον επικεφαλής και νυν δήμαρχο Νίκο Μαλάκο και τον κ. Σάμερ – Αθανάσιο Αμάρι και από κοινού θα παλέψουμε για το καλό του Δήμου Τυρνάβου αλλά και των συνδημοτών μας από τη νέα μας θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο. Προσωπικά σε ό,τι με αφορά, είμαι 52 χρόνων, ο Θεός να μ’ έχει καλά και είμαι βέβαιος ότι μπορώ να προσφέρω στον τόπο μου, τον νομό, για πολλά πολλά χρόνια ακόμα.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass