ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΤ. ΓΚΟΥΝΤΑΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΘΗΛΙΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ

Από τον Σεπτέμβριο κλείνει …ο Δήμος Αγιάς!

Δημοσίευση: 02 Ιουλ 2013 0:18 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:19

Του Νίκου Γουργιώτη

(Γραφείο «Ε» στην Αγιά)

 

Το αστρονομικό ποσό των 623.409,92 ευρώ διεκδικούν από τον σημερινό Δήμο Αγιάς, μέσω των δικαστηρίων, ιδιώτες, οι οποίοι υποστηρίζουν – ο καθένας για λογαριασμό του – πως παρείχαν υπηρεσίες χωρίς ποτέ να πληρωθούν γι’ αυτές στους πρώην Καποδιστριακούς Δήμους Αγιάς, Ευρυμενών, Λακέρειας και Μελιβοίας. Αν σ’ αυτό προστεθούν και άλλα 179.821,01 ευρώ που έχουν ήδη δεσμευτεί από λογαριασμούς του Δήμου, μιλάμε για πάνω από 800 χιλιάδες χρέη για παροχή εργασίας κατά παραγγελία με το στόμα και όχι με επίσημα χαρτιά!

Τα ποσά ανακοινώθηκαν από τον δήμαρχο Αγιάς Αντώνη Γκουντάρα προς τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την τελευταία συνεδρίαση αυτού και αφορούν διεκδικούμενα χρήματα χωρίς…παραστατικά, δηλαδή χρήματα από εργασίες οι οποίες έγιναν ή υποτίθεται πως έγιναν, αλλά δεν κόπηκαν γι’ αυτές τιμολόγια!

Ο δήμαρχος κ. Γκουντάρας υπήρξε σε πολλά σημεία της συνεδρίασης ιδιαίτερα αιχμηρός, οξύς και επιθετικός για τη στάση των άλλων τριών πρώην δημάρχων ενώ αναφερόμενος στην οικονομική κατάσταση του δήμου τόνισε: «Ο Δήμος δεν μπορεί, πια, να λειτουργήσει. Δεν μπορεί να λειτουργήσει γιατί υπάρχει ένα συγκεκριμένο νομικό πλαίσιο που διέπει την κατάρτιση των προϋπολογισμών. Με τις καλύτερες των προϋποθέσεων, αν κάτι δεν αλλάξει, με το ζόρι θα βγει ο Αύγουστος. Από τον Σεπτέμβριο ο Δήμος Αγιάς… κλείνει!».

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση της Τρίτης 2 Ιουλίου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass