ΣΤΙΣ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΙΒΟ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ «FOR SALE»

Φεστιβάλ Αποκέντρωσης στα Φάρσαλα

Δημοσίευση: 05 Ιουλ 2013 3:08 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:24
 
Μια καινούρια και δημιουργική προσπάθεια κάνει την εμφάνισή της στα Φάρσαλα. Πρόκειται για το Φεστιβάλ «Αποκέντρωσης» το οποίο θα πραγματοποιηθεί στα Φάρσαλα την Παρασκευή 12 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ συμβολικά λίγο έξω από την πόλη, στον εξωτερικό χώρο του κτήματος «ΑΙΓΛΗ» (1ο χλμ. Φαρσάλων – Ανωχωρίου). Σκοπός του Φεστιβάλ που διοργανώνεται από τους διοργανωτές του Φεστιβάλ «Ο Αη Βασίλης άργησε μια μέρα» και την Ομάδα Αποκέντρωσης Φαρσάλων, είναι η ανάδειξη της αξίας της αποκέντρωσης, η οποία αποτελεί μια μορφή διεξόδου από το ασφυκτικό κλίμα των μεγαλουπόλεων αλλά και από την κοινωνικο-οικονομική κρίση που βιώνουμε ως σύνολο. Από ένα τέτοιο γεγονός δεν θα μπορούσε να λείπει η μουσική. Έτσι φέτος την προσπάθειά θα στηρίξει ο Φοίβος Δεληβοριάς και η μπάντα «FOR SALE», η οποία θα ανοίξει το φεστιβάλ. Ο σκοπός δεν είναι κερδοσκοπικός. Το εισιτήριο του φεστιβάλ δεν αποβλέπει στο κέρδος, αλλά αφορά στην κάλυψη των εξόδων και την αμοιβή των καλλιτεχνών που μας βοηθούν στο ξεκίνημα ενός τέτοιου εγχειρήματος.
Σε ανακοίνωση τους οι διοργανωτές αναφέρουν: «Σε μια περίοδο που τα πάντα καταρρέουν, το να προσπαθήσουμε να ζήσουμε μια ζωή με αξιοπρέπεια και σημασία, είναι για μας απαράβατος κανόνας. Η υποστήριξη της αποκέντρωσης μπορεί να εξελίξει δημιουργικά τον παραδοσιακό τρόπο ζωής και παραγωγής στην περιφέρεια, σε αρμονία πάντα με τη φύση και τον άνθρωπο, και να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για την εύρεση εργασίας στους νέους της επαρχίας. Ας μην ξεχνάμε ότι στις μικρές κοινωνίες η ανάπτυξη της εμπιστοσύνης αλλά και της συνεργασίας είναι ευκολότερο να λάβουν χώρα». Τιμή εισιτηρίου 8 ευρώ. Πληροφορίες Κώστας Χαχόπουλος 6983-048865 -Δημήτρης Ακριβούλης 6989-294123.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass