ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Σεμινάριο Η-Υ στο ΤΕΕ

Δημοσίευση: 08 Ιουλ 2013 16:45 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:28

Επιδοτούμενο σεμινάριο εκμάθησης βασικών δεξιοτήτων στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές διοργανώνει το ΙΕΚΕΜ ΤΕΕ, για ανέργους, την περίοδο τέλος Ιουλίου – τέλος Αυγούστου. Σημειώνεται ότι με τη συμμετοχή στο σεμινάριο δεν επέρχεται απώλεια των δικαιωμάτων που προκύπτουν από την κατοχή της κάρτας ανεργίας του ΟΑΕΔ, παρά μόνο αναστολή τους για το διάστημα που θα διαρκέσει το σεμινάριο. Η προθεσμία υποβολή αιτήσεων παρατάθηκε μέχρι την Παρασκευή 12 Ιουλίου.

Η διάρκεια κάθε προγράμματος είναι 100 ώρες (με αναγωγή), εκ των οποίων 70 ώρες είναι ασύγχρονη τηλεκατάρτιση (εκπαίδευση από απόσταση μέσω Διαδικτύου, χωρίς παρουσία εκπαιδευτή) και 30 ώρες «πρόσωπο με πρόσωπο» διδασκαλία, σεμιναριακού τύπου, υλοποιούμενες σε 5 εκπαιδευτικές συναντήσεις των 6 ωρών εκάστη . Δικαιούχοι συμμετοχής είναι οι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, ανεξάρτητα αν λαμβάνουν επίδομα ανεργίας ή όχι και να είναι απόφοιτοι υποχρεωτικής, δευτεροβάθμιας, μεταδευτεροβάθμιας (ΙΕΚ) και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ/ΤΕΙ) ή πτυχιούχοι ΑΕΙ, ΤΕΙ (οι οποίοι λόγω της εγγραφής τους σε επαγγελματικές ενώσεις επιμελητήρια, π.χ. μηχανικοί, δεν έχουν την δυνατότητα εγγραφής στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ) με κριτήριο το ετήσιο εισόδημα από επαγγελματική δραστηριότητα μέχρι του ύψους του αφορολόγητου ποσού με βάση το εκκαθαριστικό σημείωμα του προηγούμενου οικονομικού έτους ή τη μη υποβολή φορολογικής δήλωσης στο προηγούμενο οικονομικό έτος. Οι άνεργοι, με ή χωρίς δικαίωμα τακτικού επιδόματος ανεργίας, δικαιούνται εκπαιδευτικού επιδόματος 2 ευρώ μικτό ανά ώρα κατάρτισης.

Για τους καταρτιζόμενους που ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες πληθυσμού, το εκπαιδευτικό επίδομα ανά ώρα κατάρτισης ανέρχεται στο ποσό των 3 ευρώ μικτά. Οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή μπορούν να υποβάλουν αίτηση, μέχρι και την Παρασκευή 12 Ιουλίου, αυτοπροσώπως στο Παράρτημα Θεσσαλίας του Ι.ΕΚ.Ε.Μ. Τ.Ε.Ε., Καλλιθέας 7 και Τζαβέλα, καθημερινές και ώρες 09.00-14.00 (κ. Χριστίνα Μητρούλα τηλ 2410 257866), με fax, στο 2410-255718 ή με e-mail, στο seminaria-kdth@central.tee.gr. Στην τελευταία αυτή περίπτωση, μπορούν να στέλνουν και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά «σκαναρισμένα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass