Στήριξη Κ. Αγοραστού στους αμβικούχους

Δημοσίευση: 15 Ιουλ 2013 16:10 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:36

Τη στήριξη των αμβικούχων – αμπελουργών Ελλάδας ζητά με επιστολή του προς το υφυπουργό Οικονομικών κ. Μαυραγάνη ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. Συγκεκριμένα θέτει το ζήτημα της διατήρησης του υφιστάμενου νομικού πλαισίου που επιτρέπει στους παραγωγούς τη συνέχιση της δραστηριότητάς τους. Αναλυτικά η επιστολή έχει ως εξής:

Με την παρούσα επιστολή παρακαλούμε να λάβετε τις απαραίτητες αποφάσεις στήριξης των αμβυκούχων – αμπελουργών Ελλάδας, διατηρώντας το νομικό πλαίσιο που μέχρι σήμερα τους διέπει.  Ειδικότερα, παρακαλούμε να παραμείνει σε ισχύ ο Νόμος 2969/01 στο σύνολο του, μέσω του οποίου επιτρέπεται ένα μέρος του αποστάγματος να διατίθεται με νόμιμες διαδικασίες στην κατανάλωση από παραγωγούς διήμερων αποσταγματοποιών, σε χύμα μορφή, για συμπλήρωση του αγροτικού εισοδήματος.

 Με την επιστολή του περιφερειάρχη επισυνάπτεται και η επιστολή της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αμβυκούχων – Αμπελουργών Ελλάδας που πρόσφατα  απέστειλαν στην Περιφέρεια,  με τις θέσεις του κλάδου, προκειμένου, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του  ο υφυπουργός , να συνδράμει, «ώστε να αρθεί αυτή η στρέβλωση του αγροτικού τομέα και του παραγωγικού ιστού της περιοχής μας» όπως επισημαίνεται χαρακρητισιτκά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass