Ανήλικοι λήστεψαν ανήλικους για κινητά

Δημοσίευση: 25 Ιουλ 2013 20:27 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:46

Δύο ανήλικοι16 και 15 ετών, που συνελήφθησαν, λήστεψαν ανήλικους 11 και 13 ετών και τους πήραν τα κινητά, στη Λάρισα. Αναλυτικά:

Συνελήφθησαν, χθες (24-07-2013) το βράδυ και σήμερα (25-07-2013) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας αντίστοιχα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 16 και 15 ετών, για ληστεία σε βάρος δύο ανήλικων αγοριών, ηλικίας 11 και 13 ετών. Ειδικότερα, χθες το βράδυ στο προαύλιο χώρο σχολικού συγκροτήματος της πόλης, οι συλληφθέντες, με τη χρήση σωματικής βίας δια των χειρών τους σε βάρος του 11χρονου και του 13χρονου, απείλησαν αυτούς ότι κατέχουν μαχαίρι και τους απέσπασαν δύο (2) κινητά τηλέφωνα και μία θήκη κινητού τηλεφώνου που περιείχε μικρό χρηματικό ποσό. Οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν άμεσα, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τα σύλληψη του 16χρονου λίγη ώρα αργότερα και του 15χρονου συνεργού του σήμερα το πρωί.Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους γονείς ανήλικων παθόντων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass