ΧΘΕΣ Ο ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Φλέρταρε με τους 40 βαθμούς Κελσίου

* ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΥΣΩΝΑΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟΣ

Δημοσίευση: 31 Ιουλ 2013 3:29 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:51
Από τις πιο ζεστές μέρες του καλοκαιριού, ήταν η χθεσινή στη Λάρισα, τουλάχιστον μέχρι και τις πρώτες απογευματινές ώρες, με τον υδράργυρο να... φλερτάρει με τους 40ο Κελσίου.
Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους ήταν η τελευταία και η πιο θερμή μέρα του πρώτου κύματος καύσωνα, που ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα, καθώς από σήμερα Τετάρτη θα παρατηρηθεί υποχώρηση της θερμοκρασίας, (με βοριάδες).
Όπως αναφέρουν οι μετεωρολόγοι της ΕΜΥ κ. Παναγιώτης Σκριμιζέας και κ. Αν. Παπακρίβου, η υποχώρηση της θερμοκρασίας θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες, μέχρι και το Σάββατο 3 Αυγούστου, ενώ νέα αύξησή της και έναρξη μια νέας περιόδου θερμού επεισοδίου (καύσωνα) θα ξεκινήσει την Κυριακή 4 Αυγούστου.
Συγκεκριμένα για σήμερα Τετάρτη, οι προγνώσεις για τη Θεσσαλία, έχουν ως εξής: Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά, με πιθανότητα σποραδικών όμβρων στα ορεινά της Θεσσαλίας.
Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 38 βαθμούς Κελσίου.
 
 
 
 
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass