ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Σε μέτρια επίπεδα οι θερινές εκπτώσεις

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2013 2:25 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:23
ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Αχ. Μπακαλέξη
Σε μέτρια επίπεδα κινήθηκαν οι θερινές εκπτώσεις στα καταστήματα των Φασάλων με αποτέλεσμα αρκετοί έμποροι να αντιμετωπίζουν προβλήματα και να κινδυνεύουν να βάλουν «λουκέτο» στα καταστήματά τους.
Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Φαρσάλων κ. Δημήτρης Γακόπουλος ανέφερε με δηλώσεις του στην «Ε» τα εξής:
«Η κίνηση την περίοδο των εκπτώσεων ήταν μειωμένη σε σχέση με την περσινή χρονιά αν και οι εκπτώσεις έφταναν το 60%. Η οικονομική κρίση συνεχίζει να έχει αντίκτυπο και στην αγορά της πόλης μας που αξίζει να σημειωθεί ότι έχει τα πάντα: ποιότητα, επάρκεια και καλές τιμές.
Η μεγάλη καθυστέρηση της επιστροφής του ΦΠΑ από την Πολιτεία στους αγρότες της περιοχής μας, η έξαρση του παρεμπορίου που υπήρχε αυτές τις ημέρες αλλά και η παραπλάνηση των καταναλωτών από τα πολυκαταστήματα με τις πρόσκαιρες και ψεύτικες τιμές που διαλαλούσαν υποτιμώντας την νοημοσύνη των πολιτών, αλλά και η κακή ποιότητα των προϊόντων που πουλούσαν καθώς και η γενικότερη έλλειψη ρευστότητας δημιούργησαν ένα βαρύ και καταθλιπτικό κλίμα στην επαρχία μας. Ευελπιστούμε στις καλές παραγωγές των αγροτικών προϊόντων και στις πολύ καλές τιμές που αναμένεται να υπάρξουν.
Όσο διήρκησαν οι εκπτώσεις δεν διαπιστώθηκε κάποιο κρούσμα αισχροκέρδειας, αφού οι καταστηματάρχες τήρησαν πιστά τις διατάξεις περί εκπτώσεων. Την περίοδο του παζαριού κάποια μαγαζιά κινήθηκαν ικανοποιητικά (κυρίως τα καταστήματα διασκέδασης και σίτισης).
Είναι υποχρέωση πλέον όλων μας να στηρίξουμε τις επιχειρήσεις της πόλης μας για τις αγορές μας και τα τοπικά παραγόμενα προϊόντα γιατί η τοπική αγορά παίζει σε ένα πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή και την πρόοδο του τόπου μας, συντηρεί πολλές θέσεις απασχόλησης, δημιουργεί εισοδήματα στην επαρχία μας και εξυπηρετεί τις καθημερινές ανάγκες των κατοίκων».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass