ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ ΝΕΑΡΩΝ ΑΝ ΚΑΙ ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΙΟΝΙ

Μια... πλάκα, που θα τη θυμούνται

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2013 2:31 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:32
Μια πλάκα με φίλους, θέλησαν να κάνουν δύο νεαροί το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή της Γιάννουλης και ντύθηκαν κάτι σαν... ληστές!
Όμως η μάσκα και τα άλλα σύνεργα, που είχαν τους έδειχναν για πραγματικούς ληστές, σε περαστικούς, όταν βγήκαν στον δρόμο, για να πάνε σε σπίτι φίλων. Εκείνοι, ειδοποίησαν την αστυνομία και οι νεαροί 18 και 19 χρόνων, συνελήφθησαν. Διανυκτέρευσαν στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας και χθες στο Αυτόφωρο, ο ένας καταδικάστηκε για αντίσταση κατά της αρχής, σε ποινή φυλάκισης 6 μηνών με τριετή αναστολή και με το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας. Κατά της απόφασης, από τον καταδικασθέντα ασκήθηκε έφεση. Οι δύο νεαροί είναι ελεύθεροι, βέβαια, αλλά θα θυμούνται για καιρό, αυτό που έπαθαν...
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 18χρονος και ο 19χρονος συνελήφθησαν, προχθές το βράδυ στην περιοχή της Γιάννουλης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράβασης του νόμου περί όπλων και της αντίστασης. Ειδικότερα, οι δύο νεαροί, κατελήφθησαν από τους αστυνομικούς να είναι μεταμφιεσμένοι και συγκεκριμένα να φορούν, ο 18χρονος μία λευκή περούκα, μαύρη υφασμάτινη μάσκα, γυαλιά ηλίου και γάντια και ο 19χρονος, μία ασπρόμαυρη πλαστική αποκριάτικη μάσκα και γάντια και να κρατούν αντίστοιχα ένα πριόνι μήκους πενήντα πέντε εκατοστών και ένα τσεκούρι μήκους ενός μέτρου. Όλα τα προαναφερόμενα αντικείμενα κατασχέθηκαν. Επισημαίνεται ότι ο 18χρονος προσπάθησε να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο και προέβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψή του. Προανάκριση διενεργεί το Α΄ Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας.
Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν το μεσημέρι στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράβασης του νόμου περί όπλων και της αντίστασης. Το δικαστήριο δέχτηκε ότι το πριόνι και το τσεκούρι, δεν ήταν όπλα όπως το προβλέπει ο νόμος και τους αθώωσε για την οπλοφορία. Δέχτηκε όμως ότι ο 18χρονος αντιστάθηκε κατά τη στιγμή της σύλληψης από τους αστυνομικούς και τον καταδίκασε.
Ε. Ρ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass