ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΙΚΕΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

«Συντάσσομαι με πρωτοβουλίες που έχουν στόχο την προσφορά»

Δημοσίευση: 20 Σεπ 2013 2:58 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:44
Της Νατάσας Πολυγένη
Το κοινωνικό και ανθρώπινο πρόσωπο του ΙΚΕΑ του Ομίλου Fourlis ενίσχυσε η χθεσινή συναυλία του γνωστού τραγουδιστή Αντώνη Ρέμου στη Λάρισα, που δόθηκε στο προαύλιο του ΙΚΕΑ Θεσσαλίας με συμβολικό εισιτήριο και με στόχο τη συγκέντρωση εσόδων για την ενίσχυση των παιδικών σταθμών Θεσσαλίας με εξοπλισμό. Στο πλαίσιο αυτό παραχωρήθηκε, χθες, λίγες ώρες πριν από την έναρξη της συναυλίας, συνέντευξη Τύπου από τον Αντώνη Ρέμο, τη γνωστή ηθοποιό Τζένη Μπότση και την υπεύθυνη διαφήμισης του ΙΚΕΑ κ. Αναστασία Χριστοφή για το σκεπτικό της διοργάνωσης αλλά και τις εξελίξεις αναφορικά με τη δραστηριότητα του ΙΚΕΑ του Ομίλου Fourlis.
Ο γνωστός τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος, δήλωσε ότι με μεγάλη χαρά ανταποκρίθηκε στη συγκινητική πρωτοβουλία του ΙΚΕΑ, καθώς αναγνωρίζει ότι οι εποχές είναι ιδιαιτέρως δύσκολες και όλοι πρέπει να συνεισφέρουν στηρίζοντας κοινωνικές ομάδες που έχουν ανάγκη, όπως είναι τα παιδιά. «Μπορεί τα ΙΚΕΑ να είναι μια πολυεθνική μηχανή αλλά η καρδιά της χτυπά ελληνικά. Χαίρομαι που ο όμιλος Fourlis στηρίζει τα παιδιά σε μια δύσκολη περίοδο που η ιδιωτική πρωτοβουλία είναι απαραίτητη. Συντάσσομαι σε αυτή την προσπάθεια με όλες μου τις δυνάμεις. Ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί από την πλευρά του. Εγώ θα τραγουδήσω. Θέλω μέσα από τα τραγούδια μου να θυμίσω στον κόσμο της Λάρισας ανθρώπινες στιγμές» είπε χαρακτηριστικά.
Καταλήγοντας, ο γνωστός ερμηνευτής έκανε λόγο και για τα θλιβερά γεγονότα των τελευταίων ημερών, τονίζοντας ότι κάποια μυαλά θα πρέπει να συνετιστούν και πρόσθεσε «Είμαστε στο και πέντε... Δεν έχουμε άλλα περιθώρια. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι. Οι ταμπέλες για κόμματα ή ομάδες θα πρέπει να εξαφανιστούν. Όλοι είμαστε από την ίδια πλευρά. Ήρθε η ώρα της αποκάλυψης για όλους μας. Σκοπός μας είναι να αντέξουμε. Να μπορούμε να υπάρχουμε... Να είμαστε όρθιοι».
Στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου βρέθηκαν χθες και οι γνωστοί ηθοποιοί Τζένη Μπότση και Μέμος Μπεγνής, στηρίζοντας και εκείνοι με τον τρόπο τους μια ιδιωτική πρωτοβουλία που στηρίζει τα παιδιά. Η Τζένη Μπότση σε σύντομη παρέμβασή της ανέφερε ότι είναι πολύ σημαντικό οι μεγάλοι και δυνατοί να βοηθούν τα παιδιά, καθώς πρέπει να διδαχθούν την αξία της προσφοράς ώστε αύριο να είναι σωστοί ηγέτες.
Η Αναστασία Χριστοφή υπεύθυνη διαφήμισης του ΙΚΕΑ, σημείωσε ότι η συναυλία είχε διπλό στόχο, τη στήριξη των παιδικών σταθμών Θεσσαλίας και την υποδοχή του νέου καταλόγου για το 2014 του ΙΚΕΑ Θεσσαλίας.
Παράλληλα, αναφορικά με τον Όμιλο Fourlis σημείωσε τα εξής «Ανήκουμε στον Όμιλο Fourlis που είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρία, η οποία παρά τις δύσκολες οικονομικά συνθήκες σε ανοδική πορεία. Ήδη όπως είχαμε προαναγγείλει ανοίξαμε κέντρα παραγγελιών και παραλαβών σε Πελοπόννησο και Κρήτη (Πάτρα, Χανιά και απομένει στο Ηράκλειο). Πρόκειται για έναν Όμιλο που βρίσκεται 63 χρόνια στην Ελλάδα και τα τελευταία πέντε χρόνια που είναι και τα πιο δύσκολα έχει πραγματοποιήσει επενδύσεις πάνω από 125.000.000. Είναι ένας Όμιλος που απασχολεί 3.600 εργαζόμενους και που πάνω από όλα είναι κοντά στην κοινωνία, στους ανθρώπους στους εργαζόμενους και στους χιλιάδες Ελληνες μετόχους».
Στη συνέντευξη Τύπου παρευρέθηκε και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Fourlis κ. Βασίλης Φουρλής, ο οποίος σε δηλώσεις του στα μέσα για το συναυλιακό γεγονός σημείωσε «Η σημαντικότερη υποχρέωση των εταιριών είναι να είναι οικονομικά υγιείς για να μπορούν να προσφέρουν εργασία και να προσφέρουν στους καταναλωτές, προϊόντα και υπηρεσίες. Όμως πρέπει να κάνουν και ό,τι μπορούν για να προσφέρουν και στην κοινωνία, ιδιαίτερα στιγμές που το έχει απόλυτα ανάγκη. Σε συνεργασία με τον κ. Αντώνη Ρέμο διοργανώνουμε τη συναυλία και πιστεύουμε ότι θα είναι μια αχτίδα αισιοδοξίας και μια προσφορά για την τοπική κοινωνία της Λάρισας. Ο Όμιλος μας, που είναι αμιγώς ελληνικός και αναπτύσσει IKEA και Intersport έχει ένα ευρύ πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που περιλαμβάνει πολλές ενέργειες και δραστηριότητες».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass