Ημερίδα για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά

Δημοσίευση: 04 Οκτ 2013 22:03 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:01
 

Το Πράσινο Ινστιτούτο, σε συνεργασία με την δημοτική κίνηση «Πράσινη Πόλη» , διοργανώνουν ημερίδα με θέμα «Οικονομική κρίση, υπερχρεωμένοι πολίτες, πολίτες σε κρίση, υπάρχει λύση;», την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου  και ώρα 18:30μ.μ., σε αίθουσα του Ξενοδοχείου «Μετροπόλ».

 Εισηγητές θα είναι οι εξής: Ελεάννα Ιωαννίδου, Δικηγόρος, συντονίστρια της ΘΟ Ανθρωπίνων δικαιωμάτων των «Οικολόγων Πράσινων», Τουρβάτσος Κωνσταντίνος, Δικηγόρος, εκπρόσωπος Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας, Στασινόπουλος Δημήτρης, Δικηγόρος και Παναγιώτης Νταής, Οικονομολόγος.

Σε σχετική ανακοίνωσή τους οι οργανωτές αναφέρουν: « Είμαστε στο μέσο της Ελληνικής οικονομικής κρίσης, μία ομάδα συμπολιτών μας βρίσκεται σε μια οριακή κατάσταση με πολλά αδιέξοδα τα οποία τους οδηγούν στην κατάθλιψη, το οποίο έχει αρνητικά αποτελέσματα για τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Τα παραπάνω συνεπάγονται πέραν του ψυχολογικού προβλήματος, έντονη πίεση στο ήδη πιεσμένο Εθνικό Σύστημα Υγείας (σε ανθρώπινους και οικονομικούς πόρους). Μέσα σ' αυτή τη δύσκολη κατάσταση έχουν υπάρξει νομοθετήματα τα οποία βοηθούν στην εξεύρεση λύσεων αλλά όμως έχουν και αδυναμίες. Οι υποχρεώσεις των πολιτών που προέκυψαν από πράξεις μιας άλλης περιόδου με υψηλότερα εισοδήματα και αξίες θα πρέπει να επαναξιολογηθούν με δίκαιο τρόπο σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass