ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

«Αλυσίδα δημοκρατίας» ενάντια στη βία

* Από τη ΝΔ στη Λάρισα

Δημοσίευση: 08 Οκτ 2013 2:13 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:04
 
Της Μαρίνας
Αποστολοπούλου
Μία συμβολική «αλυσίδα Δημοκρατίας», μπροστά από το Δικαστικό Μέγαρο, σχημάτισαν χθες στελέχη και νεολαίοι της Νέας Δημοκρατίας στη Λάρισα, παρουσία του γενικού διευθυντή του κόμματος, Κώστα Τσιμάρα, συμμετέχοντας στις δράσεις κατά της βίας που ξεκίνησε το κόμμα ανά την Ελλάδα, υπό το σύνθημα «φθάνει πια». Ενώ νωρίτερα, τόσο ο κ. Τσιμάρας όσο και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Δημήτρης Παπαευθυμίου αλλά και μέλη της ΝΟΔΕ μοίρασαν έντυπα σε περαστικούς στα οποία στηλιτεύεται η βία από όπου και αν προέρχεται, ενώ φέρει ένα απαγορευτικό σήμα (από τον ΚΟΚ) επάνω στο οποίο έχουν αποτυπωθεί ένα μαχαίρι και μία μολότοφ.
Σε δηλώσεις του στην «Ε» ο γενικός διευθυντής της ΝΔ επισήμανε ότι η συγκεκριμένη δράση που χθες εξελίχθηκε ταυτόχρονα σε 11 πόλεις, ενώ διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό σε 52 πόλεις της Ελλάδας, σκοπό έχει να διατρανώσει την πίστη του κόμματος στη Δημοκρατία και ενάντια σε κάθε μορφή βίας, από όπου και αν προέρχεται. «Δεν υπάρχει καλή και κακή βία» είπε χαρακτηριστικά. Στόχος της είναι η αποσταθεροποίηση της Δημοκρατίας και εμείς αυτό το μήνυμα θέλουμε να δώσουμε ότι η Δημοκρατία είναι ισχυρή και ότι πρέπει να εμπεδωθεί ένα αίσθημα ασφάλειας από την οικογένεια και τη γειτονιά, μέχρι την επιχειρηματικότητα. Και σε αυτό τον αγώνα πρέπει να συμμετάσχουμε όλοι απαιτώντας «φτάνει πια».
ΠΕΡΙ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ
Εξάλλου ο κ. Τσιμάρας απαιτώντας σε ερώτηση της «Ε» σχετικά με την καταδίκη του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου χθες από το Δικαστήριο, σχολίασε ότι η καταδίκη του είναι μία ακόμη απόδειξη ότι η Δημοκρατία λειτουργεί στην Ελλάδα απερίσπαστη. Και αυτό, συμπλήρωσε, μας κάνει αισιόδοξους ότι στο μέλλον δεν θα υπάρξουν τέτοιου είδους φαινόμενα.
Ενώ σε παρατήρηση ότι και εκ μέρους του καταδικασθέντος έχει προβληθεί το επιχείρημα ότι στο πρόσωπο του επιχειρεί να «εξιλεωθεί» σύμπας ο πολιτικός κόσμος, ο γενικός διευθυντής της ΝΔ, επισήμανε ότι «το θέμα δεν είναι προσωπικό». Η παραβατικότητα πρέπει να τιμωρείται όσο ψηλά και αν βρίσκεται, τόνισε. Ο Α. Τσοχατζόπουλος είναι παράδειγμα προς αποφυγή και η περίπτωσή του δρα αποτρεπτικά για όποιον τυχόν ήθελε να βάλει το δάχτυλο στο μέλι, στο μέλλον.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ
Εξάλλου, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας, Δημήτρης Παπαευθυμίου, σχολιάζοντας την πρωτοβουλία του κόμματος κατά της βίας, τονισε ότι ο αγώνας για την αντιμετώπιση της απαιτεί τη συμμετοχή όλων έτσι ώστε να προστατευθεί η Δημοκρατία και να γίνει η κοινωνία πιο συνεκτική και με περισσότερη ελευθερία.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass