Εκδήλωση δικηγόρων για τη διαμεσολάβηση

Δημοσίευση: 14 Οκτ 2013 23:09 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:14

 

Εκδήλωση με θέμα "Η πρακτική    εφαρμογή του θεσμού της διαμεσολάβησης -      Προκλήσεις και ευκαιρίες για τον νομικό και  επιχειρηματικό κόσμο", διοργανώνει την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου και ώρα 19.00, ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μεγάρου Δικηγόρων Λάρισας. Η εκδήλωση γίνεται με αφορμή την επικείμενη έναρξη της λειτουργίας του Ινστιτούτου Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Λάρισας και έχει το εξής πρόγραμμα:

Χαιρετισμός από τον Δημήτριο Κατσαρό, πρόεδρο του     Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας. Χαιρετισμός από τον Σωτήριο Γιαννακόπουλο, πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λάρισας. Χαιρετισμός από την Ιωάννα Αναστασοπούλου, πρόεδρο του Ελληνικού Κέντρου Διαμεσολάβησης και Διαιτησίας (ΕλλΚΔΔ). Εισήγηση με θέμα : «Βασικά χαρακτηριστικά της διαμεσολάβησης - Ο ρόλος του Διαμεσολαβητή».  Εισηγήτρια: Μαρίνα Αρσενοπούλου, δικηγόρος/ διαπιστευμένη διαμεσολαβήτρια. Εισήγηση με θέμα : «Ο ρόλος του δικηγόρου ως νομικού παραστάτη των μερών κατά τη διαδικασία της διαμεσολάβησης».  Εισηγήτρια: Ευανθία Μπεκίρη, δικηγόρος/διαπιστευμένη διαμεσολαβήτρια. Εισήγηση με θέμα : «Η σημασία της διαμεσολάβησης για το οικονομικό γίγνεσθαι». Εισηγητής : Νικόλαος Ντάγκας, Β’ αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Λάρισας.

Εισήγηση με θέμα : «Η εξέλιξη της διαμεσολάβησης στον ευρωπαϊκό και διεθνή χώρο». Εισηγητής : James South, δικηγόρος/ διαπιστευμένος διαμεσολαβητής, γενικός διευθυντής εκπαίδευσης Centre for Effective Dispute Resolution (CEDR). Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Τρύφων Τσάτσαρος, γενικός γραμματέας του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass