ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Εθελοντική αιμοδοσία

* Ζωή και ελπίδα για όλους

Δημοσίευση: 01 Απρ 2015 11:00 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 15:39

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")

Του Αχ. Μπακαλέξη

Ο Αιμοδοτικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία αύριο Πέμπτη 2 Απριλίου στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων από τις 9.00-13.00.

Ως γνωστόν, βασικός στόχος του Συλλόγου, όπως έχει τονισθεί επανειλημμένα, ήταν και είναι η ανθρωπιστική προσφορά. Μια προσφορά που επιγραμματικά εκφράζεται με δωρεάν προσφορά αίματος προς τα μέλη και γενικά στους κατοίκους της επαρχίας Φαρσάλων, στη διάδοση του πνεύματος και της φιλαλληλίας και του αλτρουισμού μεταξύ των μελών, με τακτικές αιμοδοσίες, συμβολή στην προώθηση της ιδέας της αιμοδοσίας και της δωρεάς οργάνων σώματος καθώς και στη διαφώτιση της κοινής γνώμης για την αναγκαιότητα των ανωτέρω.

Ακόμη, στη δημιουργία δεσμών και καλλιέργεια σχέσεων μεταξύ των μελών και γενικότερα με πολιτιστικούς ομοειδείς συλλόγους σ' όλη τη χώρα. Για την προσφορά του ο Αιμοδοτικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων έχει τιμηθεί αρκετές φορές, ακόμη και από την Προεδρία της Δημοκρατίας και δικαίως θεωρείται από τους μεγαλύτερους Αιμοδοτικούς Συλλόγους της χώρας.

Ο Αιμοδοτικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων με την εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει αύριο Πέμπτη 2 Απριλίου, προσπαθεί να δώσει ζωή και ελπίδα σε όσους το έχουν ανάγκη και καλεί τα μέλη του και όχι μόνο να προσέλθουν στο Κ.Υ. Φαρσάλων και να δώσουν το αίμα τους γιατί η χώρα μας υστερεί στο θέμα αυτό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass