ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Όλοι να αγωνιστούμε για τα λαϊκά συμφέροντα

Δημοσίευση: 07 Νοε 2013 1:40 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:44
 ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Αχ. Μπακαλέξη
Η γραμματεία του ΠΑΜΕ Φαρσάλων πραγματοποίησε απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία Δημαρχείου στα Φάρσαλα, στην οποία συμμετείχαν σωματεία της πόλης και φορείς προκειμένου ενωμένοι να δώσουν δυναμική απάντηση στην κυβέρνηση, την Ε.Ε., το ΔΝΤ και στους μεγαλοεργοδότες.
Στην εκδήλωση χαιρέτισαν ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Φαρσάλων κ. Δημ. Γακόπουλος, ο πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων κ. Απόστολος Αναγνώστου, ενώ συμμετείχαν ακόμη το Σωματείο Εργαζομένων στη ΔΕΥΑ Φαρσάλων, ο Σύλλογος Τριτέκνων Φαρσάλων και οι Αγροτικοί Σύλλογοι Βασιλί, Αγίου Κωνσταντίνου, Κατωχωρίου και Χαλκιάδων.
Ομιλητής στη συγκέντρωση ήταν το μέλος του ΠΑΜΕ και δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Δήμο Φαρσάλων κ. Αστέριος Μολόχας, ο οποίος, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Πρέπει να ενώσουμε όλοι τις αγωνίες μας, τη δύναμή μας, έχοντας εμπιστοσύνη στο δίκιο μας. Μας θέλουν στο σπίτι, στη μιζέρια, στην απογοήτευση, να παρακαλάμε για ένα κομμάτι ψωμί. Η απάντησή μας στη βαρβαρότητα που ζούμε είναι η οργάνωση, η συλλογική πάλη, η αντίσταση και μαζί με τα συνδικάτα να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας στη δουλειά, τη μόρφωση, την υγεία, τις δημοκρατικές μας ελευθερίες. Να ανεβάσουμε την αγωνιστικότητά μας, να δώσουμε απάντηση στους εαυτούς μας και σ’ αυτούς που μας θέλουν «θεατές» στη σφαγή μας. Ο δρόμος της οργάνωσης της πάλης, της αγωνιστικής διεκδίκησης μπορεί να φέρει αποτελέσματα. Μαζί με τις οικογένειές μας και τα παιδιά μας, τους συναδέλφους μας, να κάνουμε όλοι το χρέος μας: Να αγωνιστούμε για τα λαϊκά συμφέροντα».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass