Επιμορφωτική ημερίδα από την ΕΕΤΕΜ Λάρισας

Δημοσίευση: 01 Απρ 2015 21:12 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 15:39

 

H Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Λάρισας της Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών (ΕΕΤΕΜ) σε συνεργασία με την Legrand διοργανώνει ημερίδα για τα μέλη της, πτυχιούχους Ηλεκτρολόγους και Μηχανολόγους Μηχανικούς Τ.Ε. που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 Απριλίου στις 7 το απόγευμα στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο ( Παπακυριαζή 44) διάρκειας τριών ωρών, δωρεάν παρακολούθηση και περιλαμβάνει τα θέματα: Διανομή και Προστασία, Νέες αυτόματες ασφάλειες ΤΧ3, DX3, Λύσεις Αντικεραυνικής προστασίας.

 Με την ευκαιρία αυτή η Δ.Ε., όπως σημειώνεται σε ανακοίνωσή της, «υπόσχεται ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια αυτή, για τις ανάγκες και τις προσδοκίες των μελών της με την ιδιότητα: Του ελεύθερου επαγγελματία, του εργαζόμενου στις ΔΕΚΟ, στον Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα, την Τ.Α., του νέου πτυχιούχου μηχανικού. Η ημερίδα είναι ανοιχτή και μπορεί να την παρακολουθήσει κάθε ενδιαφερόμενος: Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος & Μηχανολόγος Μηχανικός , Εργολήπτης Δημοσίων Έργων, Ηλεκτρολόγος Εγκαταστάτης κάθε ειδικότητας». Για πληροφορίες η διευκρινήσεις στον πρόεδρο Γ. Βαρταλά κιν:6932446883 και email: georgios_vartalas@yahoo.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass