Επσικέψεις στον "Αριστέα" Γιάννουλης

Δημοσίευση: 02 Δεκ 2013 13:20 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:14

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Ατόμων με Αναπηρίες, αύριο Τρίτη 3 Δεκεμβρίου, το παράρτημα του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας «Ο Αριστεύς» που βρίσκεται στη Γιάννουλη, σε ανακοίνωσή του σημειώνει πως το παράρτημα «λειτουργεί από το 1992 και σκοπός του είναι η ψυχοπαιδαγωγική και κοινωνική μέριμνα, η προεπαγγελματική και επαγγελματική κατάρτιση και αποκατάσταση ατόμων με Αναπηρία, με τελικό στόχο την κοινωνική ένταξη και ενσωμάτωση.

Το Κέντρο μας φιλοξενεί άτομα ηλικίας άνω των 5 ετών με νοητική υστέρηση, κινητικές δυσκολίες, αναπτυξιακές διαταραχές, διάφορα σύνδρομα(π.χ. Σύνδρομο Down), κ.λ.π. Με σεβασμό στη διαφορετικότητα του ατόμου, τα ενδιαφέροντά του, με στόχο την καλλιέργεια των δεξιοτήτων του και την αξιοποίηση του δυναμικού του δουλεύουμε καθημερινά προκειμένου οι εκπαιδευόμενοί μας να ζουν εμπειρίες ζωής και εκτός του προστατευμένου οικογενειακού περιβάλλοντος, προωθώντας παράλληλα την αρχή των ίσων ευκαιριών των Α.μεΑ. σε όλους τους τομείς της ζωής.

Με αφορμή την  Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (3 Δεκεμβρίου), ημέρα αφιερωμένη στην ευαισθητοποίηση  και προάσπιση των δικαιωμάτων  των Α.μεΑ., το Κέντρο μας κάνει γνωστό στους συμπολίτες μας, σε ομάδες, συλλόγους και σχολεία ότι  μπορούν να επισκεφτούν τους χώρους μας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, προκειμένου να ενημερωθούν και να γνωρίσουν τα εργαστήριά μας, τον τρόπο λειτουργίας τους, αλλά και να γνωριστούν με τους εκπαιδευόμενούς μας κάνοντας πράξη τα μηνύματα της 3ης  Δεκεμβρίου».

Για τον καλύτερο προγραμματισμό των  επισκέψεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κ. Ολγα Δαβόρα στο 2413-503918 και, την κ. Ελεωνόρα Κόκκινου στο 2413-503925,  από 8:00π.μ. έως τις 2:00μ.μ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass