Ν. Μαλάκος: Επενδύουμε στο μέλλον με έργα υποδομής

Δημοσίευση: 02 Δεκ 2013 14:17 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:14

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

 

Ενημερωτική επιστολή προς τους δημότες του Δήμου Τυρνάβου έστειλε μέσω των λογαριασμών του νερού ο δήμαρχος Τυρνάβου και πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Τυρνάβου (Δ.Ε.Υ.Α.Τ.),  στην οποία αναφέρεται  στην ολοένα αυξανόμενη  προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών προς τους πολίτες του Δήμου , ατενίζοντας τη νέα χρονιά με μεγαλεπήβολα έργα υποδομής, που αλλάζουν τον ποιοτικό ρου της καθημερινότητας  και βελτιώνουν τη ζωή των συνδημοτών του ύψους  21.000.000 ευρώ από τη χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ.

Ο κ. Μαλάκος κάνει λόγο για   ουσιώδη ποιοτικά έργα όπως η κατασκευή του δικτύου αποχέτευσης και βιολογικού καθαρισμού Αργυροπουλίου προϋπολογισμού 6.000.000 ευρώ και κατασκευή του δικτύου αποχέτευσης μήκους 84.550 μέτρων και βιολογικού καθαρισμού Αμπελώνα και Βρυοτόπου προϋπολογισμού 15.000.000 ευρώ

Λύση στο χρόνιο πρόβλημα της έλλειψης νερού τους καλοκαιρινούς μήνες στην πόλη του Αμπελώνα δόθηκε με την σύνδεση των δύο ανεξάρτητων δικτύων ύδρευσης και την εξισορρόπηση του υδατικού ισοζυγίου μεταξύ των υδατοπύργων, σε συνδυασμό με την αντικατάσταση και τον εκσυγχρονισμό των ηλεκτροκινητήρων  των αντλιοστασίων, ενώ για την δημιουργία εφεδρείας ώστε η κάλυψη της πόλης του Αμπελώνα σε πόσιμο νερό να είναι πλήρης, μελετάται από την Τεχνική Υπηρεσία της επιχείρησης η κατασκευή τροφοδοτικού συμπληρωματικού αγωγού από την γεώτρηση του Βρυοτόπου  στον υδατόπυργο του Προφήτη Ηλία χρηματοδοτούμενου από το ΕΣΠΑ. Εκσυγχρονίστηκαν όλες οι γεωτρήσεις με αντικατάσταση των ηλεκτροκινητήρων, ενώ ικανοποιούνται όλες οι αιτήσεις των κτηνοτροφικών μονάδων για κάλυψή τους σε πόσιμο νερό. Στην επιστολή τονίζεται ακόμα ότι διευρύνθηκε η εφαρμογή του κοινωνικού τιμολογίου, ενώ σε 12 μηνιαίες άτοκες δόσεις δίνεται η δυνατότητα εξόφλησης παλαιών λογαριασμών, ώστε να μην διακοπεί οριστικά η υδροδότηση.

  Και ο κ. Μαλάκος καταλήγει στην επιστολή του:

«Συνάμα, οι πόροι από το υποχρεωτικό τέλος 80% του άρθρου 11 του Ν.1069/80 κατευθύνονται είτε στην κατασκευή  των παροχών της αποχέτευσης σε Αμπελώνα, Βρυότοπο και Αργυροπούλι, είτε στην προετοιμασία της επιχείρησης για σύνταξη επίκαιρων μελετών, ώστε να χρηματοδοτηθούν άμεσα από οποιοδήποτε χρηματοδοτικό πρόγραμμα των Δημοσίων επενδύσεων, όπως η επικαιροποίηση και ετοιμότητα για χρηματοδότηση του έργου της κατασκευής δικτύου αποχέτευσης και βιολογικού καθαρισμού στην Τ.Κ. Δαμασίου προϋπολογισμού 4.050.000 ευρώ, καθώς επίσης και η κατασκευή εφεδρικών υδρευτικών γεωτρήσεων στις Τ.Κ. Ροδιάς, Δελερίων και Δαμασίου.

Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν πως εδώ και 23 έτη αδιάλειπτα η Δ.Ε.Υ.Α. Τυρνάβου, με γνώμονα το συμφέρον των καταναλωτών και πρωταρχικό της στόχο την άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση των πολιτών, κατατάσσεται στις πρώτες δημοτικές επιχειρήσεις πανελλαδικά σε παραγωγή έργων υποδομής και παροχής ποιοτικού νερού.

Η εμπιστοσύνη σας αποτελεί τη δύναμη μας για την πρωτοπορία».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass