ΤΥΡΝΑΒΙΤΕΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

Στον αστυνομικό διευθυντή για τις κλοπές

Δημοσίευση: 08 Δεκ 2013 23:45 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:24
  
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε», του Κώστα Τσόλα)
Τον αστυνομικό διευθυντή Λάρισας κ. Παναγιώτη Ντζιοβάρα αναμένεται να επισκεφθεί σήμερα Δευτέρα στις 10 το πρωί κλιμάκιο πολιτών του Δήμου Τυρνάβου με επικεφαλής τον δήμαρχο κ. Νίκο Μαλάκο, τους προέδρους των ΤΟΕΒ του Δήμου Τυρνάβου και εκπροσώπους συνεταιρισμών, καθώς και απλοί αγρότες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά και τα τελευταία κρούσματα κλοπών οι εκπρόσωποι του Δήμου Τυρνάβου θα ζητήσουν από την Ελληνική Αστυνομία μεγαλύτερη αστυνόμευση και αύξηση της δύναμης του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου για την καλύτερη πάταξη της εγκληματικότητας στην περιοχή.
Όπως είναι γνωστό τα τελευταία χρόνια η εγκληματικότητα και κυρίως οι κλοπές σε αγροτικές περιοχές έχουν «καθηλώσει» τον αγροτικό κόσμο, αφού οι γνωστοί - άγνωστοι χωρίς ίχνος ντροπής διαλύουν γεωτρήσεις, κατεβάζουν μετασχηματιστές της ΔΕΗ, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της αστυνομίας σε τοπικό, νομαρχιακό και περιφερειακό επίπεδο με πολλές επιδρομές και συλλήψεις.
Το τελευταίο κρούσμα, πριν τρεις ημέρες όταν καταστράφηκαν δύο γεωτρήσεις του ΤΟΕΒ Τυρνάβου και η ζημιά μόνο του Οργανισμού ξεπερνάει τα 20.000 ευρώ πέρα από τη ζημιά που υπέστη και το δίκτυο της ΔΕΗ.
Η επίσκεψη σήμερα στην Αστυνομική Διεύθυνση αποφασίστηκε προχθές βράδυ στον Τύρναβο σε έκτακτη σύσκεψη φορέων και Δήμου, όπου μεταξύ των προτάσεων που ακούστηκαν είναι να ζητηθούν προτάσεις συνεργασίας των τοπικών φορέων και κυρίως των ΤΟΕΒ ώστε να υπάρξει σύμβαση με ιδιωτικές εταιρίες φύλαξης οι οποίες θα συνδράμουν στο έργο της αστυνομίας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass