ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΥΡΓΕΤΟΥ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Προσφορά στον άνθρωπο της διπλανής πόρτας

Δημοσίευση: 09 Δεκ 2013 15:23 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:25

ΤΥΡΝΑΒΟΣ – ΤΕΜΠΗ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα

 

Μια σημαντική πρωτοβουλία πήρε  και φέτος η διεύθυνση, ο σύλλογος διδασκόντων και οι μαθητές του δημοτικού σχολείου Πυργετού, στα πλαίσια της προσφοράς του σχολείου  στο κοινωνικό σύνολο και πιο  συγκεκριμένα  σε οικογένειες της διπλανής πόρτας που έχουν ανάγκη.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του σχολείου  κ.  Θωμά Βουλγαράκη, κάθε χρόνο το δημοτικό σχολείο Πυργετού και μια κοινωνική προσφορά στην τοπική κοινωνία. Πέρυσι η πρωτοβουλία αυτή αφορούσε προσφορά για την ενίσχυση των  συσσιτίων της ιεράς μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, πρόπερσι την οικονομική ενίσχυση προς την «Κιβωτό του Κόσμου» και φέτος ξεκίνησε ήδη προσπάθεια για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τεμπών, ώστε να βοηθηθούν συμπολίτες ιδιαίτερα τώρα τις γιορτές που έχουν ανάγκη, αθόρυβα και με σεβασμό στην προσωπικότητα του συνανθρώπου μας. Οικογένειες που πλήττονται  από την οικονομική κρίση που εδώ και καιρό έχει έρθει και στη χώρα μας.

Το δημοτικό σχολείο Πυργετού επισκέφθηκε ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος συνοδευμένος από τον αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Τσάτσαρη και τον πρόεδρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Δημήτρη Τσέτσιλα. Ο δήμαρχος και οι συνεργάτες τους ευχαρίστησαν τον διευθυντή του σχολείου, τους εκπαιδευτικούς,  τους μαθητές και γονείς για την πρωτοβουλία ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Στη συνέχεια ξεναγήθηκαν  στην έκθεση λαογραφικού υλικού που ιδρύθηκε από πέρυσι και συνεχίζει να λειτουργεί και να εμπλουτίζεται συνεχώς. Η έκθεση έγινε με πρωτοβουλία του συλλόγου διδασκόντων και ήδη  έχει συγκεντρωθεί σημαντικό υλικό το οποίοι ενδεχομένως μετά από λίγα χρόνια να είχε χαθεί.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass