Παραδόθηκε Πολιτιστικό Κέντρο και ΚΑΠΗ στη Γαλήνη

Δημοσίευση: 09 Δεκ 2013 20:48 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:27
  Σε χρήση παραδόθηκε και επίσημα, από τη δημοτική αρχή Κιλελέρ το ανακαινισμένο Πολιτιστικό Κέντρο της Τοπικής Κοινότητας Γαλήνης, όπου θα στεγάζονται το ΚΑΠΗ αλλά και οι δραστηριότητες του Μορφωτικού Συλλόγου της περιοχής.

Στο Πολιτιστικό Κέντρο εγκαταστάθηκε νέο πάτωμα με πλακάκια, έγινε στεγανοποίηση της στέγης, επισκευάστηκε και βάφηκε όλο το κτίριο, τοποθετήθηκαν νέες πόρτες και οι χώροι του κλιματίζονται.

Μετά την τελετή αγιασμού ο δήμαρχος Κιλελέρ, κ. Ρίζος Κομήτσας, ανάφερε ότι παρά την άσχημη οικονομική συγκυρία και την υποχρηματοδότηση από την ελληνική πολιτεία, ο Δήμος Κιλελέρ σχεδιάζει και υλοποιεί, συστηματικά, μικρές αλλά και μεγαλύτερες παρεμβάσεις ανά την επικράτειά του με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας όλων των πολιτών αλλά και την ανακούφιση από τις δραματικές επιπτώσεις της ύφεσης.

Αναφερόμενος στο Πολιτιστικό Κέντρο της Γαλήνης ο κ. Κομήτσας θύμισε ότι το κτίριο όπου στεγάζεται είχε εγκαταλειφθεί στην τύχη του επί σειρά ετών, κάτι που δεν αποτελούσε τιμή για την τοπική κοινωνία.

Ο δήμαρχος τόνισε ότι το κτίριο έχει εκσυγχρονιστεί και μπορεί με άνεση να φιλοξενήσει το ΚΑΠΗ και όλους τους ηλικιωμένους αποτελώντας έναν όμορφο χώρο όπου μπορούν, πρωί και απόγευμα, να πιούν τον καφέ τους και να συζητήσουν με ησυχία.

Παράλληλα, όπως σημείωσε, το Πολιτιστικό Κέντρο θα αποτελέσει χώρο δημιουργίας για τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου ενώ εκεί θα λαμβάνουν χώρα και διάφορες δραστηριότητες του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Κιλελέρ, που απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους. Στην τελετή αγιασμού παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Ο.Π.Α.Π. Δήμου Κιλελέρ, κ. Θεφάνης Νανούλης και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γαλήνης, κ. Γιώργος Αγριαδέλης, καθώς και πλήθος κατοίκων της περιοχής.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass